Výrobca Pokemon GO naznačuje, že môže priniesť späť funkciu sledovania „3 krokov“ – ale Pokevision sa už nevráti

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Vývojár veľmi populárnej mobilnej aplikácie Pokemon GO spôsobil cez víkend rozruch po tom, čo odstránil jednu z kľúčových funkcií hry.



31. júla Niantic vydal aktualizáciu, že deaktivoval systém sledovania v hre , navrhnutý tak, aby ukázal, ako blízko boli Pokémoni k vašej polohe.



Funkcia 'Nearby' pôvodne zobrazovala zoznam Pokémonov v oblasti so sériou stôp označujúcich, ako ďaleko boli od hráča, a kompasom ukazujúcim ich všeobecným smerom.



Táto funkcia sa však čoskoro po spustení hry pokazila, a tak sa spoločnosť Niantic rozhodla túto funkciu zakázať v rámci aktualizácie z 31. júla.

Nová verzia (vpravo) odstránila stopy, ktoré sú kľúčom k chytaniu Pokémonov

Okrem toho Niantic zablokoval množstvo aplikácií tretích strán, ktoré majú pomôcť hráčom vystopovať Pokémonov – vrátane veľmi populárnych Pokevision , ktorý presne ukázal kde boli Pokémoni a ako dlho .



Tento krok rozhneval hráčov a dokonca podnietilo niektorých požadovať vrátenie peňazí pre ich nákupy v aplikácii.

chlapec bez mozgu

Vývojár hry však teraz naznačil, že môže vrátiť funkciu sledovania stopy, keď nájde opravu.



„Odstránili sme „3-krokový“ displej, aby sme vylepšili základný dizajn Pokémon GO uviedol tím vo vyhlásení Facebook stránka .

„Pôvodná funkcia, hoci sa mnohým páčila, bola tiež mätúca a nespĺňala naše základné produktové ciele. Budeme vás informovať, ako sa snažíme túto funkciu vylepšiť.“

Postava Oddish Pokémon sa objaví pred londýnskym taxíkom počas hry Pokemon Go, mobilnej hry, ktorá sa stala globálnym fenoménom, 15. júla 2016 v Londýne, Anglicko.

Počas hry Pokemon Go sa pred londýnskym taxíkom objaví Oddish Pokémon (Obrázok: GETTY)

Vyhlásenie však neponúklo veľa nádeje pre hráčov, ktorí lamentujú nad stratou Pokevision a ďalších aplikácií na sledovanie Pokémonov.

„Máme obmedzený prístup služieb tretích strán, ktoré narúšali našu schopnosť udržiavať kvalitu služieb pre našich používateľov a prinášať Pokémon GO pre používateľov na celom svete,“ uvádza sa.

Tvorca Pokevision Yang Liu reagoval vášnivo otvorený list výkonnému riaditeľovi spoločnosti Niantic Johnovi Hankemu, ktorý ho žiada, aby počúval fanúšikov.

Urobili sme Pokevision, aby ‚nepodvádzal‘. Urobili sme to, aby sme mohli dočasne uľaviť sledovaču v hre, o ktorom nám bolo povedané, že je pokazený,“ napísal.

(Obrázok: Pokemon Go)

stávka na svetový pohár dynamo

„Videli sme Pokevision ako prestávku v tomto – a mali sme v úmysle to uzavrieť vo chvíli, keď vlastný sledovač Pokemon GO obnoví funkčnosť.

'Nevyrobili sme Pokevision, aby sme ti vzdorovali, Niantic - urobili sme to tak, aby sme mohli všetkých nechať hrať, kým budeme trpezlivo čakať.'

Dodal, že na vrchole 50 miliónov ľudí používalo Pokevision na nájdenie a chytenie Pokémonov - približne polovica z počtu ľudí, ktorí si stiahli Pokémon Go.

Odkedy bola zakázaná, hodnotenie hry v App Store a Google Play kleslo zo 4,0 hviezdičiek na 1,0 – 1,5.

Niektoré aplikácie tretích strán však ako napríklad Smart Poke V2 - Zdá sa, že našli spôsob, ako obísť obmedzenia spoločnosti Niantic, a naďalej poskytovať informácie o mieste pobytu konkrétnych Pokémonov.

načítavanie ankety

Hnevá vás nedostatok sledovania v Pokémon Go?

DOTERAZ 0+ HLASOV

ÁNONIE
Pokémon GO
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: