„Legendárne“ nájazdy Pokémon Go sú potvrdené ako jediný spôsob, ako chytiť vzácne stvorenia ako Articuno, Zapdos a Moltres

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Legendárni Pokémoni určite dorazia na Pokémon Go prostredníctvom série špeciálnych nájazdov, ktorých sa môžu hráči zúčastniť.



Ľudia ako Articuno, Zapdos a Moltres, ako aj Mew a Mewtwo by mohli byť distribuované prostredníctvom týchto nájazdov na vysokej úrovni po ich odhalení na Pokémon Go Fest tento mesiac v Chicagu .



Očakáva sa, že prostredníctvom týchto nájazdov sa objavia aj vzácni Pokémoni z aktualizácie Generation 2 ako Raikou, Entei a Suicune.



Milióny hráčov sú stále pripútané k Pokémon Go rok po jeho prvom spustení – a príchod legendárneho Pokémona bol žiadaný už mesiace.

(Obrázok: Pokemon Go Live)

Bohužiaľ existuje len málo výhrad, pokiaľ ide o nové nájazdy, ktoré podľa Eurogamer , sú stále vo vývoji.



Po prvé, hráči budú potrebovať lístok na legendárny nájazd, aby mohli začať nájazd. To znamená zúčastniť sa potenciálne stoviek bežných nájazdov, aby ste získali vzácny lístok na Legendárny nájazd.

Po získaní vstupenky budú musieť tréneri nájsť telocvičňu, kde sa uskutoční legendárny nájazd. Tie budú označené špeciálnym legendárnym vajíčkom, ktoré sa objaví nad telocvičňou. Ale budete musieť rýchlo dostať ich včas.



Pokemon Go (Obrázok: Getty)

Nakoniec sa zdá, že nebudete môcť nechať legendárneho Pokémona, aby strážil telocvičňu, pretože by to mohlo ovplyvniť rovnováhu hry. Ale ak dokážete zajať jedného alebo dvoch z nich, výrazne zlepšia vašu útočnú silu.

Pokémon GO

Zostáva čakať, ako Niantic Labs odhalí tieto horlivo očakávané monštrá. Väčšina hráčov verí, že budú vydané ako súčasť „Mystery Challenge“, ktorá sa koná na Pokémon Go Fest v chicagskom Green Parku 22. júla.

Či tak alebo onak, ak ste nedávno prestali hrať Pokémon Go, môže byť ideálny čas vrátiť sa do toho.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: