Pokémon GO: Cheaty, tipy a triky, ktoré vám pomôžu poraziť hitovú hru pre smartfóny

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Chytanie Pokémonov sa od spustenia hry stalo celosvetovou posadnutosťou Pokémon GO hra pre smartfóny.



Aplikácia rozšírenej reality (AR) pomocou fotoaparátu vášho smartfónu umiestni Pokémonov do skutočného sveta – či už je to vo vašej kancelárii alebo na ulici.



Šialenstvo zachvátilo celý svet za posledný týždeň a nevykazuje žiadne známky spomalenia, keď sa konečne spustí v Británii.



Ak chcete získať náskok pred ostatnými hráčmi, tu je niekoľko tipov a trikov, ktoré by sa vám mohli hodiť.

1. Získajte Pikachu ako svoju štartovaciu postavu

Pokémon naživo

Keď hru spustíte, Profesor vás požiada, aby ste chytili svojho prvého Pokémona – tradične Squirtla, Charmandera alebo Bulbasaura.

bežci cheltenhamského zlatého pohára 2018

Ale namiesto toho, aby ste jedného z nich chytili, môžete odísť – v reálnom živote –, kým vám telefón nezavibruje. Opäť budete vyzvaní, aby ste jedného z nich chytili.



25 cromwell street gloucester

Znova odíďte, kým nedostanete ďalšiu výzvu a zopakujte tento proces päťkrát. Potom sa objaví Pikachu a budete ho môcť zachytiť ako svojho štartéra.

Použili ste Pokemon GO? Zdieľajte svoje príbehy, videá a fotografie pomocou formulára nižšie



2. Ako ľahko chytiť divokých Pokémonov

Hra Pokemon GO

Šuštiace listy sa používajú na to, aby ukázali, kde by mohli číhať divokí Pokémoni.

Keď sa však pokúsite jedného zachytiť, hra sa posunie a pomocou fotoaparátu vášho smartfónu ukáže stvorenie v rozšírenej realite.

Biely prsteň obklopujúci zviera sa bude meniť v závislosti od toho, aká je pravdepodobnosť, že ho zachytíte - menší je lepší. Keď sa zmení na zelenú, potom je čas hodiť loptu.

veľký čierny pavúk uk
Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

3. Míňanie pokécoinov

(Obrázok: Pokemon Go)

Hoci Pokémon GO je zadarmo, existuje veľa transakcií v aplikácii, ktoré možno vykonať, ak chcete minúť peniaze.

To vám v podstate zarobí Pokécoiny, ktoré môžete minúť na položky v hre. Ďalším spôsobom, ako ich zarobiť, je kúpiť si víťazné bitky v telocvičniach.

Vyhnite sa však používaniu svojich mincí na nákup ďalších loptičiek Pokéball, pretože tieto sú často poskytované zadarmo pri návšteve Pokéstopov. Choďte radšej pre návnady a priveďte zvieratká k vám.

4. Navštívte Pokéstopy

Tim hrá Pokemon Go na svojom smartfóne mimo vlajkového obchodu Nintenda

(Obrázok: Getty)

Ako už bolo spomenuté vyššie, tieto blikajúce modré portály vás môžu odmeniť peknými cenami.

Budete sa musieť k nim priblížiť, než ich budete môcť roztočiť a odhaliť poklad.

5. Dávajte si pozor na batériu

Pokemon Go

(Obrázok: Mark Kauzlarich / Reuters)

Pokémon GO používa veľa funkcií vášho telefónu, aby správne fungoval. Je to sťahovanie údajov GPS a používanie fotoaparátu, ako aj mobilného pripojenia.

drevený adventný kalendár so zásuvkami

Preto, ako sa očakávalo, výrazne vybije batériu vášho smartfónu. Telefóny iPhone aj telefóny so systémom Android majú voliteľné režimy šetrenia batérie, ktoré pomôžu predĺžiť výdrž batérie. Odporúčame vám to aktivovať skôr, ako vyjdete von a zahráte si hru.

nová rodina v Corrie

Podobne sa oplatí vziať si napájací zdroj, ktorý vám pomôže udržať váš telefón, ak plánujete na chvíľu hrať.

6. cheat prehrávača nahrávania

Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Hra s rozšírenou realitou vyžaduje, aby hráči chodili po svojich domovoch, parkoch a miestnych mestách, aby našli nových Pokémonov, ako aj dosahujú ciele, napríklad vyliahnutie inkubačných vajec.

Po prvé, ak vôbec, nemôžete použiť svoje auto na zvýšenie vzdialenosti - takže hráči sa musia uchýliť k pešej alebo cyklistickej vzdialenosti 2 km, 5 km alebo 10 km, aby sa vyliahli (môžu fungovať aj iné formy pomalej dopravy).

Najbežnejší pokémon sa nachádza v 2 km vajciach, s najvzácnejšími v 10 km vajciach - čo znamená, že budete musieť veľa chodiť, ak chcete v hre napredovať.

Ale tu prichádza na rad hack Rustyho Cagea.

Rusty prišiel na to, že ak si telefón položíte na gramofón a necháte ho točiť sa dookola, predĺži sa vzdialenosť, ktorú by ste mohli prejsť.

Pokémon GO
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: