OnePlus 6 klesla na najnižšiu cenu v histórii – ale len do vypredania zásob

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Ak ste pokukovali po úplne novom OnePlus 6 už chvíľu, teraz môže byť konečne čas na kúpu, pretože značka práve oznámila exkluzívny pokles cien.



V januári spoločnosť OnePlus znížila cenu svojho vytúženého smartfónu na „najlepšiu cenu, aká kedy bola“.



les dennis a amanda holden

Čínska značka smartfónov sa opäť spojila s Amazonom, aby získali exkluzívnu dohodu, pričom zariadenie vám teraz poskytne oveľa príjemnejšiu 439 £.



Ponuka je nastavená tak, aby vydržala počas celého januára – alebo do vypredania zásob – pre 64GB zariadenie už platí na webovej stránke Amazon s novým Cenovka 439 £ (to je o 30 £ lacnejšie ako predtým) a zahŕňa bezplatné doručenie.

Inde na internete Carphone Warehouse stále predáva telefón 499 £ SIM zadarmo , ako sú John Lewis.

To je celkom slušná cena za high-tech zariadenie (Obrázok: Jeff Parsons)



Keďže je bez SIM karty, ak si chcete k svojmu novému telefónu kúpiť dátový program, môžete bezplatný kupón Amazon v hodnote 10 £ od EE, keď si vyzdvihnete nový OnePlus 6 a aktivujete (dobite si prvú platbu) exkluzívnu SIM kartu EE Flex Amazon.

OnePlus 6 ponúka množstvo funkcií, vrátane aktuálneho procesora Qualcomm 845, až 8 GB RAM a 256 GB úložného priestoru, všetko zabalené v luxusnom celosklenenom dizajne.



rolf harris alwen hughes

Jednou z jeho najvýraznejších funkcií je však možno jeho 4K video, nahrávanie rýchlosťou až 60 snímok za sekundu, ako aj režim super spomaleného pohybu, ktorý zachytáva videá vo vysokom rozlíšení rýchlosťou 480 snímok za sekundu.

Ponuka mobilných telefónov na rok 2020

Tento článok obsahuje pridružené odkazy, čo znamená, že môžeme dostať províziu z akéhokoľvek predaja produktov alebo služieb, o ktorých píšeme. Tento článok bol napísaný úplne nezávisle, pozri viac podrobností tu.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: