Nové hračky Hatchimals sa dostanú na pulty koncom tohto roka

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Hatchimals boli výpredajová hračka minulého roka. Sú to mechanické stvorenia, ktoré sú zabalené v textúrovanom vajci.



Otvorte škatuľu a hračkárske stvorenie vo vnútri sa začne klovať z ulity, kým sa nevyliahne.



Akonáhle je vonku, stane sa virtuálnym maznáčikom, ktorý spieva, hrá a smeje sa s deťmi. Na tohtoročnom veľtrhu hračiek v New Yorku výrobca Spin Master odhalil ďalší krok pre Hatchimals s dvoma novinkami.



Hatchimals Colleggtibles (slovná hračka je ich, nie moja) sú miniatúrne inkarnácie hračky v tvare vajíčka. Sú to vreckové a prichádzajú vo fóliových vrecúškach, takže neviete, ktoré zo 70 malých plastových stvorení nájdete vo vnútri.

Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Rovnako ako veľkí Hatchimals, aj Colleggtibles sa musia oslobodiť od ich vajíčka, aby ste sa s nimi mohli hrať. Každá vonkajšia škrupina má srdce citlivé na teplo, ktoré možno trieť, aby sa zmenila farba, a označuje, kedy je vajce pripravené na vyliahnutie.

Ich uvedenie na trh v USA bolo potvrdené na jar a ich cena je 2,99 USD za jedno balenie s možnosťou dvojitého balenia za 4,99 USD a štvorbalenia za 9,99 USD.



Ak je popularita hlavných Hatchimals hračky je niečo, čo by malo ísť, tieto zberateľské predmety vyzerajú dobre. Rodičia by si mali byť istí, že majú iných zberačov, s ktorými si môžu vymeniť, pretože sú pravdepodobné dvojičky.

Hatchimals Colleggtibles

Tieto menšie Hatchimaly majú na pancieroch srdce citlivé na teplo



Popri tomto novom produkte budú pôvodné Hatchimals dostávať osvieženie s novými Glitter iteráciami hračky. Našťastie to nie je len nový vzhľad, ale odlišné sú aj piesne, hry, interakcie (a cena).

Vďaka týmto dvom produktom dostupným na jar a v lete to otvára cestu pre potenciálne ďalšie inovácie na tohtoročný „Hatchimals Day“, ktorý pripadne na 6. októbra.

O tomto neboli zverejnené žiadne spoľahlivé správy, okrem toho, že práve vtedy budú odhalení najnovší členovia rodiny Hatchimals. kto je vo vnútri? Je to prekvapenie!

Kombinácia zberateľských predmetov, interaktívnej technickej hračky a niektorých pripravovaných animovaných šortiek pre túto franšízu by mala viesť k tomu, že popularita Hatchimals bude v roku 2017 naďalej rásť.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: