Netflix vyvíja svoju vlastnú značku kanabisu – s rôznymi druhmi pre každú zo svojich najobľúbenejších relácií

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Nie ste spokojní s tým, že ste mediálnou spoločnosťou v hodnote niekoľkých miliárd dolárov, Netflix sa rozvetvuje do vývoja a distribúcie rekreačných drog.



Kalifornská spoločnosť vyvinula vlastnú značku kanabisu s rôznymi kmeňmi inšpirovanými 10 jej najobľúbenejšími predstaveniami.



Každý kmeň bol kultivovaný s ohľadom na konkrétnu show a je navrhnutý tak, aby dopĺňal tento titul na základe jeho tónu, podľa tlačovej správy, ktorú videl Rozmanitosť .



„Napríklad hlúpejšie predstavenia môžu byť dominantnejšie indica, zatiaľ čo drámy budú dominantnejšie sativa, aby pomohli zarezonovať silnejšie scény,“ uvádza sa v tlačovej správe.

Tri z kmeňov – Omega Strain, Eve’s Bush a Rutherford B. Haze – sú inšpirované Nesúvislý , nový seriál od tvorcov Teória veľkého tresku .

Netflix

(Obrázok: Getty)



Mokré horúce americké leto: O desať rokov neskôr dal vznik kmeňu Camp Firewood, Prickly Muffin je určený na konzumáciu pri pozeraní Bojak jazdec , a Banana Stand Kush je inšpirovaný Zatknutý vývoj .

Medzitým bol vytvorený Peyotea 73 s Grace a Frankie na mysli a Sassafrass OG – opísaný ako „sila tisícky mopslíkov“ – je inšpirovaný Lady Dynamite .



Význam anjelského čísla 700

Medzi posledné tri kmene patrí Baka Bile z Diéta Santa Clarita , Poussey Riot z Oranžová je nová čierna , a Mesiac 13 z Mystery Science Theatre 3000 .

Netflix predáva trávu, ktorá bola špeciálne navrhnutá tak, aby sa hodila k jej pôvodným predstaveniam (Obrázok: Netflix)

Žiaľ, žiadny z kmeňov nebude dostupný na nákup na dobierku ani nebude dostupný kdekoľvek mimo Kalifornie, kde je legálne kupovať marihuanu s platnou lekárskou licenciou.

Každý, kto sa chce zúčastniť, bude preto musieť navštíviť pop-up obchod v Alternative Health Herbal Services v západnom Hollywoode, kde bude možné zakúpiť si značkové kmene.

Netflix dodal, že neprofituje z predaja produktu, ktorý slúži len na propagačné účely.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: