Netflix vám teraz umožní použiť vašu obľúbenú televíznu postavu ako váš profilový obrázok

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Ak ste niekedy chceli zmeniť svoje Netflix profilový obrázok k vašej obľúbenej postave z televíznej relácie, teraz môžete.



Streamovacia služba Netflix vylepšuje svoje profily tak, aby si predplatitelia mohli vybrať svojho vlastného avatara zo širokého výberu televíznych postáv založených na Netflixe, aby mali viac prispôsobený pocit.



V zozname ponúkaných postáv sú superhrdinovia Jessica Jones a Luke Cage, Steve z Stranger Things, Johnathan z Queer Eye a Crazy Eyes z Orange is The New Black.



Používatelia si budú môcť vybrať z viac ako 100 nových ikon profilu, ktoré sa v najbližších týždňoch rozšíria na webovú stránku spoločnosti, mobilné aplikácie a televízne aplikácie.

Teraz si môžete vybrať použitie postáv z vašich obľúbených relácií ako svoj profilový obrázok (Obrázok: Netflix)

Netflix prvýkrát spustil funkciu profilov pred piatimi rokmi a umožnil viacerým používateľom používať rovnaký účet Netflix, ale s vlastnými prispôsobenými odporúčaniami a zoznamami sledovania.



Zakaždým, keď používateľ sleduje niečo na streamovacej službe, algoritmy Netflixu začnú pracovať na určení odporúčaní, ktoré by sa divákovi mohli páčiť, na základe toho, čo už sledoval.

Netflix prvýkrát spustil funkciu profilov pred piatimi rokmi, aby zlepšil odporúčania, ktoré ponúka používateľom.



Môžete si vytvoriť rôzne profily pre rôzne nálady (Obrázok: Netflix)

Každý účet môže pridať až päť rôznych používateľských profilov, čo umožňuje rôznym ľuďom žijúcim pod jednou strechou mať svoj vlastný prispôsobený profil.

Používatelia môžu prípadne vytvárať samostatné profily pre rôzne nálady.

„Vieme, že seriály a filmy na Netflixe sú viac než len veci, ktoré sledujete, aby ste si krátili čas,“ uviedol Netflix vyhlásenie .

Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

„Príbehy – a postavy v nich – sú tiež vašimi hrdinami, nepriateľmi, spriaznenými dušami a všetkým medzi tým.

„Sme nadšení, že vám môžeme poskytnúť spôsob, ako ukázať svoje fanúšikovstvo a urobiť vaše spojenie s Netflixom jedinečnejším.

Ikony základných profilov, ktoré Netflix v súčasnosti ponúka, tiež dostávajú zmenu, takže diváci sa budú môcť držať aktualizovanej verzie smajlíka, ak nechcú prejsť na postavu Netflix TV.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: