Netflix prestane tento víkend pracovať na týchto populárnych televízoroch a streamovacích paličkách

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Pre mnohých ľudí je to služba streamovania TV, ale Netflix tento víkend prestane fungovať na viacerých populárnych televízoroch.



Od nedele (1. decembra) už nebude Netflix podporovaný na inteligentných televízoroch Samsung z rokov 2010 a 2011 z dôvodu „technických obmedzení“.



Spoločnosť Samsung vysvetlila: Spoločnosť Netflix nedávno upozornila spoločnosť Samsung, že od 1. decembra už aplikácia Netflix nebude podporovaná na vybraných modeloch Smart TV z roku 2010 a 2011 predávaných v Kanade a USA.



ponuky na čierny piatok 2019

„Pre spotrebiteľov s týmito modelmi stále existuje mnoho ďalších zariadení podporovaných službou Netflix, ktoré možno pripojiť k inteligentnej televízii, aby mali prístup k aplikácii.

A tým sa zmeny nekončia – od tohto mesiaca už tiež nebude podporovaných sedem starších zariadení na streamovanie Roku.

Patria sem Roku 2050X, Roku 2100X, Roku 2000C, Roku HD Player, Roku SD Player, Roku XR Player a Roku XD Player.



výdatné talianske chlebové metro

Mnohých používateľov táto zmena rozčuľuje, čo môže znamenať, že sú nútení kúpiť si nový televízor alebo streaming, aby mohli pokračovať v sledovaní Netflixu.

nemecko o všetkom v angličtine

Jeden používateľ tweetoval: To je dosť hlúpe a nespravodlivé. Teraz si budú musieť zaobstarať odlievacie zariadenie.



Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz
Netflix

Ďalší dodal: Takže v podstate to, čo Netflix hovorí, je, že 1. decembra, keď nebudem mať prístup k Netflixu na mojom roku, je, že musím zrušiť svoje predplatné?

A jeden žartoval: Ja, keď už môj inteligentný televízor Samsung nepodporuje Netflix, spolu s fotkou Apple TV+ a Disney+.

Aktualizácia sa uskutoční 1. decembra – takže ak máte jeden z dotknutých televízorov alebo streamovacích zariadení, budete musieť konať rýchlo!

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: