Najlepšie hry pre PlayStation 4 roku 2020 vrátane Call of Duty a Assassin's Creed

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Rok 2020 bol fantastický PS4 hry s niekoľkými skvelými exkluzívnymi možnosťami pre zariadenia Sony. Videli sme tiež, že niektoré veľké franšízy PlayStation boli prehodnotené alebo remasterované, ako aj niekoľko nových titulov, ktoré mali veľký vplyv.



Keď sa blížime k Vianociam, pravdepodobne budete premýšľať o tom, ako pohostiť milovaného človeka peknou novou hrou, ktorá sa otvorí 25. decembra, alebo si možno len chcete prezerať sviatočné výpredaje a vybrať si dobrodružstvo, ktoré by ste mohli zažiť. minuli zo začiatku roka.



Ak hľadáte inšpiráciu, tu je výber tých najväčších a najlepších hry vydaný pre PlayStation 4 v roku 2020.



Call of Duty: Black Ops Cold War

Tohtoročné Call of Duty je väčšie ako kedykoľvek predtým (Obrázok: Call of Duty)

Tohtoročná časť obrovskej franšízy FPS od Activision je ďalšou dávkou výbušnej akcie a priamo nadväzuje na príbeh Call of Duty: Black Ops z roku 2010. Hra sa odohráva v 80. rokoch 20. storočia na vrchole studenej vojny a sleduje niekoľko vracajúcich sa postáv, ktoré bojujú za zmarenie sovietskeho sprisahania s cieľom zdevastovať niekoľko európskych miest a ohroziť Spojené štáty.

Napínavú svetobežnú kampaň sprevádzajú typické rozsiahle režimy pre viacerých hráčov COD, ktoré zahŕňajú úplne nový typ zápasu s názvom Fireteam, ktorý podporuje až 40 hráčov. Obľúbený režim Zombies Call of Duty je späť a stavia vás proti neúnavným hordám nemŕtvych v zúfalom boji o prežitie.



Kúpte si Call of Duty: Black Ops Cold War od Amazonu tu .

Crash Bandicoot 4: Už je čas

Nový výlet Crasha Bandicoota ho núti cestovať v čase (Obrázok: Activision)



V týchto dňoch sa objavuje na najrôznejších platformách, no pre mnohých hráčov bude Crash Bandicoot navždy spomínaný pre svoje korene ako maskota PlayStation. Najnovšie platformové dobrodružstvo vačnatca je eskapáda, ktorá skáče v čase, pričom náš hrdina a jeho priatelia majú za úlohu vypátrať niekoľko mocných masiek, aby zabránili kádru klasických Crash zloduchov spôsobovať spúšť vo štvrtej dimenzii.

Je tu určitá veľká hodnota opakovania, pretože každá úroveň mala bežnú verziu a verziu nastavenú v alternatívnej časovej osi. Pre puritistov zo starej školy je tu režim Retro s obmedzenými životmi pre každú fázu, ale ak máte chuť na ľahšiu jazdu, Moderný režim má jednoducho počítadlo smrti, pričom jediným trestom je hanba, že vidíte priebežný záznam vašich zlyhaní.

Kúpte si Crash Bandicoot 4: It's About Time od Amazonu tu .

Spider-Man: Miles Morales

Najnovší newyorský Spider-Man Miles Morales pristúpi k tanieru

Toto pokračovanie hry Spider-Man z roku 2018 sa zameriava na ochrancu Petera Parkera, Milesa Moralesa, a je rovnako vzrušujúce ako predchádzajúce dobrodružstvo. S Petrom na misii v zahraničí je Miles ponechaný brániť New York - a najmä jeho štvrť Harlem - pred zlou korporáciou a násilným zločineckým gangom ovládajúcim hi-tech zbrane. Je to kratšie, výstižnejšie dobrodružstvo ako to posledné, ale superhrdinská akcia je taká uhladená a úžasná ako kedykoľvek predtým. náš preskúmanie nazval to 'fantastický superhrdinský zážitok, ktorý robí dosť na to, aby sa cítil ako dôstojný nasledovník.'

Kúpte si Spider-Man: Miles Morales z Amazonu tu .

Ako získať 10 £ z vášho ďalšieho online obchodu v GAME, Amazon, Currys a ďalších

Ak plánujete cez sviatočné obdobie nakupovať online, môžete si zabaliť bonus 10 £ na vaše výdavky objednaním cez TopCashback.

Stránka cashback poskytuje všetkým novým členom jednorazový bonus 10 £, keď minú 20 £ alebo viac v stovkách hlavných a online predajcov vrátane GAME, Amazon a Currys PC World.

Ak chcete získať úspory, musíte sa zaregistrovať TopCashback a nakupujte do 31. januára 2021 do 23:59.

kráľovská rodina dnes v kostole

TopCashback potom bude sledovať objednávku a vyplatí bonus 10 £ spolu s prípadným ďalším cashbackom.

Akýkoľvek získaný cashback bude k dispozícii na vyplatenie iba prostredníctvom platby BACS, t. j. vyplatenej priamo na bankový účet člena.

Ako uplatniť nárok:

  1. Zaregistrujte sa do TopCashback zadarmo .

  2. Prečítajte si pokyny na Stránka Prehľad účtu .

  3. Vyberte si predajcu zo stránky TopCashback a kliknutím na odkaz „Získať cashback“ prejdite na webovú stránku. Nakupujte ako zvyčajne online a uistite sa, že miniete 20 £ alebo viac.

  4. TopCashback potom bude sledovať vašu objednávku a vyplatí bonus na váš účet do 30 dní od transakcie.

Táto ponuka sa vzťahuje na vybrané značky na TopCashback webové stránky – napríklad GAME, CD Keys, Nintendo, Xbox a ďalšie.

Tento článok obsahuje pridružené odkazy, môžeme získať províziu z akéhokoľvek predaja, ktorý z neho vygenerujeme. Uč sa viac

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2

Akcia klasického skateboardu je aktualizovaná (Obrázok: Activision)

Kráľ skateboardingu je späť v tomto remastrovanom dvojitom účte svojich prvých dvoch výletov z pôvodnej PlayStation spred 20 rokov. Na pomoc s návalom nostalgie je stále na mieste veľa známych prvkov, pričom dizajn úrovní zostáva rovnaký a veľká časť pôvodného soundtracku sa vracia. Hra je rovnako návyková ako kedykoľvek predtým, ale teraz obsahuje HD grafiku a množstvo ďalších aktualizácií. Popri pôvodnej zostave bol pridaný nový zoznam súčasných skateboardových hviezd a v zozname pohybov je teraz množstvo nových trikov a komb. Pre fanúšikov klasických hier od Tonyho Hawka je to hračka.

Kúpte si Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 od Argos tu .

The Last of Us časť 2

Srdečný príbeh, ktorý nezaberá na nič (Obrázok: Naughty Dog / Sony)

Toto netrpezlivo očakávané pokračovanie uznávaného opusu PlayStation 3 od Naughty Dog z roku 2013 bolo jedným z najväčších hitov roku 2020, ktorý zaujal hráčov aj kritikov. Po niekoľkých rokoch od udalostí z prvej hry sa vrátime do postapokalyptického sveta sužovaného „zombiemi“ a vydáme sa na ďalšiu, emocionálne strhujúcu akčnú adventúru z pohľadu tretej osoby.

Protagonisti Ellie a Joel sa vracajú, žijú v relatívnom pokoji a bezpečí, kým sa nestanú udalosti, ktoré obrátia ich svet naruby a prinútia ich urobiť ťažké rozhodnutia. Preplížte sa, bojujte a vyrobte si cestu z problémov v kinematografickom zážitku, ktorý s vami zostane dlho po tom, čo sa objavia titulky. náš preskúmanie povedal, že to bude pravdepodobne to najlepšie, čo budete hrať celý rok.

Kúpte si The Last of Us Part 2 od Amazonu tu .

Duch Tsushima

Meče a stealth v stredovekom Japonsku (Obrázok: Sucker Punch)

Prežite svoje samurajské fantázie v tomto epickom akčnom titule s otvoreným svetom. Odohráva sa v Japonsku v 13. storočí a hráte ako samurajský bojovník Jin Sakai, ktorý musí brániť ostrov Tsushima pred inváziou mongolských dobyvateľov. Hráči sa môžu voľne túlať po ostrove na koňoch, objavovať jeho nádherné lesy, polia a dediny, aby sa pustili do príbehových misií, lovili zberateľské predmety alebo vyberali vedľajšie misie od iných postáv.

Boj zahŕňa súboje s mečom na hryzanie nechtov, ale môžete použiť aj stealth, aby ste sa dostali na nepriateľov, pričom máte k dispozícii rôzne únikové a odvádzacie taktiky. náš preskúmanie povedal, že hra bola plná 'druhu elegancie, na ktorú by bol Kurosawa hrdý.'

Kúpte si Ghost of Tsushima z Amazonu tu .

Sackboy: Veľké dobrodružstvo

Veľa zábavy pre všetky vekové kategórie

Maskot PlayStation Sackboy je späť v tejto očarujúcej plošinovke od tvorcov série Little Big Planet. Náš pletený hrdina sa vydáva na výpravu, aby zachránil svoj svet pred zloduchom Vexom a jeho zlým strojom Topsy Turver. Toto je hra, ktorá je ideálna pre mladších hráčov – alebo pre tých, ktorí sú srdcom mladí – a je skvelou voľbou pre rodinnú zábavu vďaka režimu kooperatívneho hrania, ktorý umožňuje až štyrom ľuďom spojiť sa, aby zvládli láskyplne vytvorené úrovne hry, a to buď online. alebo lokálne.

Je tu veľa zábavy pri hraní sólo, ale hra naozaj žiari, keď máte na jazdu kamaráta alebo troch, s niekoľkými skvelými príležitosťami na tímovú prácu. náš preskúmanie povedal, že má „pôvabné vrecia, ktoré oslovia deti a rodičov, ktorí sa k nim nakoniec pridajú do spolupráce. '

Kúpte si Sackboy: A Big Adventure od Amazonu tu .

Resident Evil 3

Ulice Racoon City sú slabo osvetlené a nebezpečenstvo číha za každým rohom

Nebezpečenstvo číha na každom rohu Racoon City zamoreného zombie (Obrázok: Capcom)

Po minuloročnom úspechu ich Resident Evil 2 Remake, Capcom obrátil svoju pozornosť na tretí vstup do klasickej survival hororovej série. Všetko, čo bolo skvelé na origináli z roku 1999, zostalo, no teraz obsahuje aktuálnu grafiku, modernú schému ukladania a vylepšené ovládacie prvky. Znova navštívte ulice Racoon City zamorené zombie a naplánujte svoj útek a zároveň bojujte s neutíchajúcou hrôzou z toho, že vás bude prenasledovať zdanlivo nezničiteľné monštrum Nemesis. Táto majstrovská trieda v napätí je určite taká, ktorá sa hrá v tme. náš preskúmanie nazval to „mimoriadne zábavná hra na hryzie nechty, ktorá poteší dlhoročných fanúšikov“.

Kúpte si Resident Evil 3 od Amazonu tu .

Najnovšie herné recenzie

Doom Eternal

Pošlite démonov späť do pekla v tejto rýchlej a zúrivej strieľačke (Obrázok: Bethesda)

Reboot ikonickej strieľačky Doom z roku 2016 vdýchol sérii aj celému žánru nový ohnivý život, takže bolo nevyhnutné, aby nasledovalo pokračovanie. Opäť vstúpite do brnenia Zabíjača skazy, ktorý musí zastaviť inváziu pekelných síl na Zem. Tento vstup posúva akciu na zabíjanie démonov na šialené úrovne s rýchlou a zbesilou prestrelkou, výkonnými novými zbraňami a neuveriteľnými bojovými pohybmi OTT. náš preskúmanie povedal, že si „zaslúži byť považovaný za jedno z najlepších pokračovaní v hrách“.

John Morgan Sally Morgan

Kúpte si Doom Eternal od Amazonu tu .

Assassin’s Creed Valhalla

Vikingský bojovník Eivor má na brúsenie sekeru

Akčná dobrodružná franšíza Ubisoftu navštívila množstvo rôznych časových období, od starovekého Grécka po viktoriánsky Londýn, pričom sa zastavila v Taliansku z obdobia renesancie a americkej občianskej vojny. Tento nový diel zavedie hráčov späť do čias Vikingov, doplnený o drancovanie, veľké brady a brnenie potiahnuté kožušinou.

Hráte za Eivora, ktorý vedie klan severských bojovníkov z Nórska do Anglicka s cieľom založiť nové kráľovstvo. Počas cesty sa zapojíte do najnovšej zápletky zahŕňajúcej rané inkarnácie súperiacich frakcií série, templárov a asasínov. Všetko sa to odohráva vo veľmi detailnom otvorenom svete s krvavými bojmi, veľkými bitkami a, samozrejme, niekoľkými tajnými vražednými misiami. náš preskúmanie nazval to „obrovská a ambiciózna hra so skvelým príbehom a postavami“.

Kúpte si Assassin’s Creed Valhalla z Amazonu tu .

Pozri Tiež: