Morph je späť! Sky oživuje milovanú hlinenú postavu pre novú aplikáciu Sky Kids, ktorá bude spustená zajtra

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Sky objednalo nové epizódy ikonickej detskej televíznej show Morph, ktoré budú mať premiéru vo svojej novej aplikácii Sky Kids koncom tohto roka.



Britský vysielateľ sa spojil s oscarovou Aardman Animation, ktorá ako prvá vytvorila Morph - priviesť späť k životu legendárnu hlinenú postavu.



Morph, ktorý debutoval v televízii v roku 1977 v programe BBC pre deti Vezmi si Harta , bola pravidelná stálica detských televízií počas 70. a 80. rokov.



víťaz bgt 2013

Animovaná hlinená postavička bývala v drevenej krabičke na ceruzky na stole umelca a moderátora predstavenia, Tony Hart , a vystupovali hlavne v minútových 'kraťasoch' prelínajúcich sa počas celej relácie.

Aplikácia Sky Kids - prezeranie pohovky iCarly

Nové epizódy budú vydané v aplikácii Sky Kids spolu s novými krátkymi funkciami, ktoré povzbudzujú deti, aby si doma vytvorili svoje vlastné postavy a filmy.



„Aardman a tvorcovia Morph sú skutočne nadšení z partnerstva so Sky na tomto pôvodnom obsahu pre ich novú aplikáciu,“ povedal Alix Wiseman, výkonný producent spoločnosti Aardman.

nadine coyle jason bell

'Morph je veľmi drahý nášmu srdcu a dúfame, že on a jeho kamarát Chas budú na tejto platforme baviť úplne novú generáciu divákov, pretože za posledné štyri desaťročia majú svoju vernú fanúšikovskú základňu.'



Sky uviedla, že toto bude prvý z mnohých exkluzívnych programov objednaných pre jej novú aplikáciu Sky Kids, ktorá sa spustí zajtra, a jej cieľom je ponúknuť „zábavný a bezpečný spôsob, ako si deti užiť obľúbené detské televízne programy“.

Aplikácia Sky Kids – domovská obrazovka Andy

Aplikácia spája obsah z kanálov Sky vrátane CBeebies , CITV, Disney Channel , Nickelodeon , Milkshake a Boomerang – s funkciami, ako je filtrovanie podľa veku.

Každé dieťa v domácnosti môže mať svoj vlastný prispôsobený profil Sky Kids s priradeným avatarom „Sky Buddy“.

Rodičia môžu filtrovať, čo môže každé z ich detí sledovať podľa veku – aj keď v súčasnosti neexistuje spôsob, ako zabrániť deťom prihlasovať sa do profilov svojich súrodencov.

Aplikácia je dostupná pre zákazníkov s balíkom Sky Family alebo Variety, príp Sky Q a možno si ju stiahnuť do akéhokoľvek zariadenia so systémom Android alebo iOS od štvrtka 31. marca.

david bowie blesk

Medzi budúce funkcie dostupné neskôr v tomto roku patrí nastavenie režimu spánku, ktoré rodičom umožňuje obmedziť čas sledovania.

Pri navrhovaní novej aplikácie Sky Kids sme skutočne úzko spolupracovali s mnohými deťmi a ich rodičmi,“ povedala Lucy Murphy, vedúca detského obsahu pre Sky.

„Znamená to, že môžu sledovať všetky svoje obľúbené relácie skutočne pútavým spôsobom, ktorý je určený práve pre nich. Bezpečnosť má zásadný význam, takže rodičia budú môcť filtrovať to, čo ich dieťa pozerá, podľa veku.“

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: