Meghan Markle vyryla do luxusného 24-karátového zlata iPhone X na pamiatku kráľovskej svadby – a stojí to MAJETOK

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Ak strnád a obrie tvárové masky nestačia na oslavu svadby princa Harryho a Meghan Markle, čo tak luxusný iPhone z 24 k zlata?



Týchto telefónov iPhone X vyrobených na mieru sa vyrába iba 99 a každý z nich má na zadnej strane rytinu Harryho a Meghan.



Produkovaný Goldgenie , ktorá sa špecializuje na zdobenie gadgetov, stojí každý zlatý iPhone X Elite - 24K Gold Royal Wedding Edition závratných 3097 £.



elvis presley - drogy

„Táto konkrétna verzia uvedená na trh v očakávaní jednej z doteraz najviac medializovaných svadieb na svete má skutočne jedinečný dotyk, pretože nesie ručne vyrobený obraz princa Harryho a jeho nevesty pani Meghan Markle,“ vysvetľuje spoločnosť. na svojej predajnej stránke.

'Pre tých, ktorí sa jednoducho nevedia nabažiť svojho milostného príbehu a chcú vlastniť kúsok kráľovskej histórie, je to skutočne ten najlepší darček.'

Vyrába sa len 99 kusov (Obrázok: Goldgenie)



Neexistujú žiadne interné zmeny na iPhone X, ktorý funguje presne rovnako ako bežný gadget Apple za 999 £.

Ale toto je ten, ktorý môžete vybičovať na kráľovskej záhradnej párty.



Význam anjelského čísla 1010

A podľa Goldgenie nič nespája ľudí tak, ako kráľovská svadba.

desetník bar veľkonočné vajíčko
princ Harry

Toto je skutočne udalosť, ktorá určitým spôsobom spája svet,“ povedal generálny riaditeľ a spoluzakladateľ Laban Roomes.

„Určite sa to odohráva na svetovej scéne, a preto sme chceli ponúknuť našu elegantnú interpretáciu tohto veľkolepého milostného príbehu.

Kráľovská svadba sa má konať 19. mája na zámku Windsor so začiatkom o 12:00.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: