Make-upová firma Kylie Jenner utrpela porušenie údajov, ktoré odhalilo mená a adresy zákazníkov

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Kylie Jennerovej vizážistická firma potvrdila, že utrpela a porušenie údajov , ktorá obsahuje mená zákazníkov, adresy a posledné štyri číslice ich kreditných kariet.



Shopify, platforma pre internetový obchod Kylie Cosmetics, uviedla, že dvaja „nečestní“ pracovníci tímu podpory ukradli zákaznícke údaje od najmenej 100 predajcov.



kde sú dnes červené šípky

Kylie Cosmetics potvrdila, že bola medzi postihnutými.



Zákazníkov však ubezpečila, že na jej stránke by mali nakupovať aj naďalej.

V e-maile odoslanom zákazníkom Kylie Cosmetics uviedla: „Vaša dôvera je pre nás taká dôležitá. A chceli sme vám dať vedieť, že usilovne pracujeme so Shopify, aby sme získali ďalšie informácie o tomto incidente a ich vyšetrovaní a reakcii na túto záležitosť.

Kylie Cosmetics potvrdila, že bola medzi tými, ktorých sa porušenie ochrany údajov Shopify týkalo (Obrázok: Getty Images pre Ulta Beauty)



obrázky vtipov muž utd

„Shopify nás uistil, že zaviedol dodatočné kontroly, ktoré majú pomôcť zabrániť tomu, aby sa tento typ incidentu v budúcnosti opakoval.

Žiaľ, podľa Tarika Saleha, staršieho bezpečnostného inžiniera a výskumníka škodlivého softvéru v DomainTools, Shopify mohol urobiť len málo, aby zabránil úniku údajov.



Povedal: Zapríčinené dvoma nečestnými zamestnancami bolo málo, čo mohla Shopify urobiť, aby tomu zabránila, okrem toho, že možno dôkladnejšie preverila svojich nových zamestnancov.

Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz
Kyber ochrana

Ani tak by sa však riziko, že sa niečo také stane, neznížilo na nulu.

tehotná sophie ellis bextor

Kylie Jenner Kozmetická spoločnosť dodržala náležitý postup pri informovaní svojich zákazníkov o tomto porušení bezpečnosti. Ľudia, ktorých údaje boli ukradnuté, by si teraz mali dávať pozor na to, čo dostanú poštou.

Posledné štyri číslice kreditnej karty nemožno použiť na odcudzenie finančných prostriedkov, ale môžu byť cennou informáciou pre každého, kto chce navrhnúť sofistikovaný podvod typu spear-phishing.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: