Konferencia Ubisoft E3 2018 LIVE: Assassin's Creed and Beyond Good and Evil bude predstavená

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Ubisoft mal pôsobivá konferencia E3 minulý rok vďaka Far Cry 5, Mario+Rabbids a skorému pohľadu na prequel k Beyond Good & Evil.



east 17 vianočná pieseň

Takže tento rok bude musieť francúzsky vydavateľ ísť ešte viac a lepšie a hráči sú už nadšení z toho, čo príde.



Nový záznam v povestnej franšíze Assassin's Creed už bol odhalený, takže o tom bude viac, ako aj aktualizácia nového Beyond Good & Evil.



Konferencia Ubisoftu sa začne v Los Angeles o 13:00 miestneho času, čo znamená, že tu vo Veľkej Británii začne o 21:00.

Našťastie spoločnosť celú konferenciu vysiela naživo a vy si ju môžete pozrieť vo videu nižšie.

Ubisoft sa tiež pravdepodobne sústredí na The Division 2, ktorá bola včera odhalená na vlastnej udalosti Microsoftu pre Xbox.



najlepšie tablety do 100 £

Rozhodne apokalyptický trailer, ktorý sa zameriava na Washington DC, vykresľuje obraz občianskej vojny v „najprísnejšie chránenom meste na Zemi“ po rozšírení vírusu.

Vo voice-over, trailer vykresľuje obraz skorumpovaného národa povstávajúceho z pandémie. Pýta sa: „Ako zachrániš národ, keď jeho nepriatelia prichádzajú zvnútra?“.



Priebeh hry ukázal, že robotníci preberajú misie a spolupracujú, aby ich dokončili.

The Division 2 bude spustená 15. marca 2019 a bude dostupná na Xbox, PlayStation 4 a PC.

Video sa načítavaVideo je nedostupnéPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Môžeme tiež očakávať, že sa dozvieme, ako sa Far Cry 5 darí od jeho vydania v minulom roku, a možno sa chystá nejaký nový obsah na stiahnutie.

Taylor Swift a Joe Alwyn

Nakoniec by tam mohlo byť nejaké aktualizácie o Skull and Bones , pirátske dobrodružstvo, ktoré bolo odložené až na rok 2019.

Očakáva sa, že konferencia bude trvať približne hodinu a akékoľvek myšlienky na to, čo Ubisoft oznamuje alebo zadržiava, môžete zanechať v komentároch nižšie.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: