Kellogg's chce priniesť slnečné svetlo do vašich raňajok pomocou lampy SAD v cereálnej miske

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Kellogg's robí česť svojmu názvu ako „slnečné raňajky“ uvedením cereálnej misky, ktorá vás doslova zaleje slnkom, keď budete jesť kukuričné ​​vločky.



Britská after party 2014

Podobne ako lampy SAD - ktoré často používajú ľudia, ktorí trpia Sezónne afektívna porucha - misa vyžaruje jasné svetlo, ktoré napodobňuje prirodzené vonkajšie svetlo.



Svetlo je určené na stimuláciu tvorby serotonínu (hormón, ktorý ovplyvňuje vašu náladu) a na zníženie tvorby melatonínu (hormónu, ktorý spôsobuje ospalosť).



„Miska je revolučná a jej žiara prináša do vášho rána slnečné lúče, po ktorých každý túži,“ povedala moderátorka Loose Woman a ambasádorka Corn Flakes Kellogg Andrea McLean.

'Zaručene vám to zlepší náladu, určite mi to vyčarí úsmev na tvári, aj keď je britské počasie podľa svojich obvyklých trikov.'

najčastejšie príznaky covidu

(Obrázok: Kellogg's)



Podľa štúdie Kellogg's je slnko to, čo Briti ráno chcú viac ako čokoľvek iné.

Hoci ľahnutie si (41 %), deň voľna (40 %) a rezervácia dovolenky (26 %) boli vybraté ako spôsoby, ako poraziť pondelkové ranné blues, takmer polovica Britov (49 %) uviedla, že jediné, čo chcú, sú slnečné lúče. potrebujú zlepšiť náladu.



Túžba po slnečnom svetle je taká, že takmer tri štvrtiny (73 %) uviedlo, že ak by dostali príležitosť, presťahovali by sa za prácou do teplejšej krajiny.

Viac ako polovica (54 %) súhlasila s tým, že pondelok bol najhorším dňom v týždni, a na otázku, čo je na vine za pochmúrne pondelkové ráno, štyria z desiatich Britov obviňujú tmu a viac ako tretina nedostatok slnečného svitu.

význam čísla 90

„Slnečný svit prirodzene zlepšuje našu náladu, pretože sa vďaka nemu cítime bdelejší, bdelejší a živší,“ povedala koučka pre šťastný život Susanna Halonenová.

(Obrázok: Kellogg's)

'Ale nemôžeme ovládať počasie, takže sa musíme naučiť ovládať svoje myslenie.'

Miska, ktorú vyvinul umelec Dominic Wilcox, je v súčasnosti stále vo fáze prototypu, ale šéfovia Kelloggu údajne chcú premeniť ju na komerčný produkt.

„Prototyp misy momentálne prechádza testami, takže sledujte tento priestor – v blízkej budúcnosti by ste si ho mohli kúpiť,“ povedal hovorca Kelloggu.

Existujú zmiešané dôkazy o celkovej účinnosti svetelnej terapie pri liečbe SAD, podľa NHS , ale niektoré štúdie dospeli k záveru, že je účinný, najmä ak sa používa ako prvá vec ráno.

Silvestrovská fotografia v Manchestri

Predpokladá sa, že svetelná terapia je najlepšia na dosiahnutie krátkodobých výsledkov. To znamená, že vám môže pomôcť zmierniť vaše príznaky, keď sa vyskytnú, ale stále vás môže postihnúť SAD budúcu zimu.

Keď sa zistilo, že svetelná terapia pomáha, väčšina ľudí si všimla zlepšenie symptómov približne do týždňa.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: