Kartová hra Skylanders Battlecast prinúti deti strategicky premýšľať a zbierať veci

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Skylanders Battlecast je nová zberateľská kartová hra od Activision. Hrá sa na iOS , Android alebo Amazon Kindle zariadenia a obsahuje postavy z Skylanders vesmír.



Aplikáciu si môžete zadarmo stiahnuť a začať hrať. Hráči potom môžu získať prístup k viacerým kartám tým, že sa im bude dariť v hre, alebo si zakúpia fyzické karty, ktoré sa naskenujú do hry prostredníctvom fotoaparátu tabletu alebo smartfónu.



Existujú dva balíčky, Battle Pack stojí 9,99 GBP a ponúka 22 kariet, zatiaľ čo Booster Pack stojí 4,99 GBP a obsahuje 8 kariet. Pred otvorením balíčkov neviete, aké karty dostanete – ako je to bežné pri týchto typoch hier.



Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Nákupy v aplikácii možno tiež použiť na získanie mincí v hre, ktoré možno minúť na karty a vylepšenia.

Ako každá zberateľská kartová hra bude výmena dvojíc na ihrisku dobrým spôsobom, ako získať väčšiu hodnotu, ale Battlecast rozpozná aj duplikáty a podľa toho upgraduje existujúce postavy.

Samotná hra oživuje postavy Skylanders na obrazovke pomocou nového fantasy štýlu a strategickej hry. Je to pôsobivá vec a je dobre premyslená.



Začína to jednoducho tak, že si hráči vyberú balíček kariet – postavy, kúzla, relikvie a výstroj – predtým, než sa pustia do boja. Ako sa hra vyvíja, pridávajú sa ďalšie vrstvy. Aby deti robili dobre, musia používať logiku, myslieť strategicky a plánovať dopredu.



Počiatočný dobrodružný režim predstavuje základy hry predtým, ako sa otvorí online bitky medzi hráčmi. Ak chcete, aby vaše deti hrali iba proti ľuďom, ktorých poznajú, môžete sa rozhodnúť pre bitky v zozname priateľov.

Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Popri zábave z bitiek na obrazovke a pohľade na to, ako karty Skylanders ožívajú s funkciami rozšírenej reality, bude ťahákom aj čisté zbieranie kariet. Každá karta obsahuje originálne umelecké dielo od skutočných umelcov a ponúka nový pohľad na svet Skylanders.

Niektoré z týchto kariet sú vzácnejšie ako iné a stanú sa vyhľadávanými mladými hráčmi. Aj keď to hráčov prinúti kupovať si viac kariet, päť úrovní vzácnosti – obyčajná, vzácna, epická, ultimátna a fólia – prináša vzrušenie z otvorenia nového balíčka.

Samozrejme, že rodičia musia vyvážiť množstvo vynaložených peňazí s hodnotou potešenia. Kombinácia míňania vreckového na fyzické karty spolu s pravidelným skákaním, aby ste zarobili mince v hre, je dobrá kombinácia.

Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz

Pre rodiny Skylanders Battlecast je skvelý spôsob, ako si môžu rodičia a deti spoločne užiť zážitok s tematikou Skylanders. Deti budú milovať postavy a karty, zatiaľ čo starší hráči si užijú vývoj hlbších stratégií.

Skylanders Battlecast je k dispozícii v obchodoch s aplikáciami už dnes a fyzické karty budú uvedené na trh v piatok 27.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: