Just Eat spúšťa dodávky dronov, ktoré vám doručia jedlo so sebou „do 3 minút“

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Ak si plánujete dopriať a zobrať tento týždeň možno budete musieť dávať pozor na oblohu.



Just Eat sa spojil s Manna Aero na skúšku drone dodávky, ktoré sľubujú, že budete mať so sebou „do 3 minút“.



Skúška prebieha na University College Dublin, kde si hladní študenti budú môcť objednať dodávky dronov od Just Eat, Ben & Jerry’s a miestnej značky potravín Camile Thai.



Bobby Healy, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Manna Aero, vysvetlil: Je jasné, že doručovanie pomocou dronov poskytuje rýchlejšiu, čistejšiu, bezpečnejšiu, lacnejšiu a kvalitnejšiu alternatívu k doručovaniu po ceste. Sme nadšení z toho, ako to zlepší svet.

britské mydlo udeľuje najsexi ženu

Dodávky budú dokončené na mieru vyvinutými dronmi pre letecký priemysel, ktoré lietajú pôsobivou rýchlosťou 80 kilometrov za hodinu.

Akékoľvek dodávky v okruhu 2 km budú dokončené za „menej ako 3 minúty“ (Obrázok: Twitter)



Podľa Manna Aero to znamená, že akékoľvek dodávky v okruhu 2 km budú dokončené za ‚menej ako 3 minúty‘.

Zatiaľ čo služba je momentálne dostupná iba v kampuse University College Dublin, bude spustená v južnom Dubline budúci mesiac.



Amanda Roche-Kelly, výkonná riaditeľka Just Eat Ireland povedala: Technológia je jadrom všetkého, čo v Just Eat robíme, takže sme radi, že sme sa mohli zapojiť do týchto priekopníckych testov so spoločnosťou Manna, ktorá jednoznačne vytvorila prelomovú dodávku dronov. systém.

Zatiaľ čo služba je momentálne dostupná iba v kampuse University College Dublin, bude spustená v južnom Dubline budúci mesiac (Obrázok: Twitter)

Toto spojenie dvoch doplnkových služieb, ktoré transformuje podnikanie v oblasti donášky jedla, ako ho poznáme, výrazne zlepší zážitok z donášky pre našich zákazníkov a ďalej prispeje k nespočetným spôsobom, akým ľudí všade spájame s jedlom.

Sme tak hrdí na to, že sme prvou online platformou na objednávanie a doručovanie potravín v Írsku, ktorá našim zákazníkom poskytuje komerčnú ponuku doručovania pomocou dronov.

Táto správa prichádza krátko po tom, ako spoločnosť Just Eat odhalila, že vyvinula prvú škatuľku so sebou na svete vystlanú morskými riasami.

význam čísla 48

Just Eat spúšťa dodávky dronov (Obrázok: Twitter)

Najnovšia veda a technika

Na rozdiel od väčšiny plastových škatúľ so sebou je škatuľka plne recyklovateľná a v domácom komposte sa môže rozložiť už za štyri týždne.

Zatiaľ čo podšívka je vyrobená z morských rias, samotná krabica je vyrobená z miazgy stromov a trávy bez syntetických prísad.

Našťastie bol navrhnutý tak, aby bol odolný voči vode aj mastnote a neovplyvní kvalitu vašej objednávky.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: