EA Games zakázali hviezdu FIFA po tom, čo sa „vyhrážal zamestnancom a iným hráčom“

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

EA Games prijala kontroverzné rozhodnutie zakázať jednu z najplodnejších FIFA hráčov, po tom, čo sa ‚vyhrážal zamestnancom a iným hráčom‘.



Kurt Fenech, známy ako Kurt0411, dostal zákaz hrať akékoľvek hry od EA po dlhotrvajúcom spore s vývojárom.



EA Games vysvetlili: V novembri 2019, po sérii porušení kódexu správania v rámci EA SPORTS FIFA Global Series, v ktorých sa vyhrážal zamestnancom a iným hráčom, bol Kurt0411 zakázaný súťažiť alebo zúčastňovať sa akýchkoľvek podujatí EA SPORTS FIFA 20 Global Series alebo budúce súťaže.



najlepšie kúpele na nohy 2020

Od tej doby Kurt na sociálnych sieťach naďalej uverejňoval urážlivé a výhražné správy a videá o zamestnancoch EA a konkurenčných hráčoch a povzbudzoval ostatných, aby urobili to isté.

Jeho správy prekročili hranicu slušnosti do veľmi osobných útokov a porušujú naše zmluvné podmienky. Nebudeme tolerovať výhražné správanie.

noel edmonds dnes ráno

V dôsledku toho bude dnes účtu EA Kurt0411 zakázané hrať naše hry a pristupovať k našim službám kvôli týmto závažným a opakovaným porušeniam.



Pán Fenech pravidelne zverejňuje videá, na ktorých hrá FIFA, na svojom kanáli YouTube a často sa vyhovára na nadávky.

Napríklad, Twitter používateľ DrJarba zdieľal šokujúce video, na ktorom je vidieť, ako sa pán Fenech chváli na EA a potom pľul na logo spoločnosti.



Dr Jarba povedal: Som za slobodu prejavu, ale toto je nechutné správanie. Ako napľujete na logo spoločnosti, pre ktorú chcete byť profesionálnym športovcom v e-športe. Viem, že za to dostanem palicu, ale zaslúži si zákaz.

Napriek odoslaniu niekoľkých videí tohto druhu pán Fenech tvrdí, že zákaz EA bol taktikou, ktorá mu mala zabrániť stať sa najväčším streamerom FIFA.

Video sa načítavaVideo nie je k dispozíciiPrehrajte kliknutím Klepnutím spustíte prehrávanie Video sa čoskoro automaticky prehrá8ZrušiťHrať teraz
Najnovšia veda a technika

Na Twitteri napísal: Na konci dňa som nikdy nepovedal nič, čo som nemal. Toto je len hlbšie, než si ktokoľvek myslí. Nechceli, aby som súťažil na podujatiach, pretože sa báli, že ich vyhrám, teraz som 2. najväčší streamer v ich hre a oni sa boja, že predbehnem ich zlatého chlapca.

Ale keď je všetko povedané a urobené, porazíme ich, verte mi. Oni majú peniaze, ale my máme čísla. F*** potom a každý na svojej strane.

alex oxlade-chamberlain a perrie Edwards
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: