Recenzia Huawei P9: Skvelý fotoaparát a prijateľná cena – čo nie je pre Leicu?

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Huawei je po Samsungoch a Apple tretím najväčším výrobcom smartfónov na svete. A jeho vlajková loď pre rok 2016 je celkom jasným obrazom toho, ako sa tam dostal.



Celokovový Huawei P9 je elegantný nový telefón, ktorý splní všetky moderné smartfóny: ​​má snímač odtlačkov prstov, pôsobivú obrazovku s vysokým rozlíšením a cena 449 libier ktorý je oveľa chutnejší ako ten, ktorý je pripojený k jednému z nich Samsung Galaxy S7 alebo iPhone 6s .



Ale predpokladaným klenotom v korune P9 je jeho vstavaný fotoaparát. Namiesto samotnej výroby tejto časti sa Huawei spojil so známymi nemeckými výrobcami fotoaparátov Leica. Výsledkom je pár šošoviek na zadnej strane telefónu a kopa technického fotografického žargónu, ktorý predstavuje: je to lepšie ako to, čo urobili všetci ostatní.



O výkone fotoaparátu sa budem podrobnejšie venovať neskôr, ale dá sa povedať, že je to ústredný bod ponuky telefónu. Ak neustále používate telefón na fotografovanie a chcete mať slobodu pri vytváraní rôznych druhov záberov, potom by ste mali zvážiť tento telefón.

P9 používa operačný systém Android od spoločnosti Google, ale navrch má prispôsobené používateľské rozhranie (UI), aby sa mierne odlíšilo od množstva iných telefónov. Existuje niekoľko pekných softvérových doplnkov, ale bohužiaľ aj značné množstvo predinštalovaného crapwaru a niekoľko ďalších aplikácií, ktoré sa nikdy nebudete obťažovať používať.

V tomto bode je Android na rovnakej úrovni ako iOS pre všetkých, s výnimkou najvernejších sledovateľov Apple, a – mnohí by povedali – ho dokonca prekonal.



je charlie brooks tehotná v reálnom živote

fotoaparát

Kľúčovým predajným bodom Huawei P9 je nepochybne fotoaparát vyrobený spoločnosťou Leica. Môže sa pochváliť dvomi kamerami – jednou pre farebnú a druhou špeciálne pre čiernobielu. Huawei hovorí, že v kombinácii môžu dosiahnuť väčšiu úroveň hĺbky a detailov, ako aj fantastický výkon pri slabom osvetlení. Každý fotoaparát má 12-megapixelový snímač, LED blesk a hybridné automatické zaostrovanie.

V praxi patria obrázky, ktoré som zachytil na P9, určite medzi tie najlepšie, aké som na smartfóne videl. Existuje obrovské množstvo nastavení, ktoré je potrebné upraviť, aby ste našli presnú rovnováhu, ako aj zjednodušili veci a nechali telefón robiť tvrdú prácu.



Či už sa len chcete podeliť o rýchly záber na sociálnych sieťach, alebo skutočne vyhodiť do vzduchu a vytlačiť záber, Huawei P9 je na túto úlohu pripravený. Občas som zistil, že obrázky budú o niečo teplejšie ako na iných telefónoch, ale vždy sa to dá zmeniť zmenou nastavení.

veľký brat celebrity amanda

K dispozícii je 14 rôznych režimov snímania, ako je Panoráma, Monochromatický alebo Bokeh (umelecký rozmazaný efekt) a predná selfie kamera je tiež celkom pôsobivá s 8-megapixelovým snímačom.

Nižšie si pozrite niekoľko obrázkov nasnímaných Huawei P9 a porovnaných s iPhone 6s.

Odfotené s automatickými nastaveniami P9 pri strednom osvetlení (Obrázok: Huawei P9)

Ide o rovnakú fotografiu nasnímanú iPhone 6s s automatickým nastavením (Obrázok: iPhone 6s)

Toto bolo urobené pomocou monochromatického nastavenia Huawei P9 (Obrázok: Huawei P9)

Toto je rovnaký obrázok ako na iPhone 6s s použitím monochromatických nastavení (Obrázok: iPhone 6s)

Ako môžete vidieť, Huawei P9 nemal problémy so zachytením množstva detailov, no obrázky boli výrazne tmavšie ako na iPhone 6s.

Dizajn

Predchádzajúce smartfóny Huawei si bohato požičali z dizajnového jazyka spoločnosti Apple, ale teraz sa zdá, že čínska spoločnosť našla svoju vlastnú drážku.

jennifer aniston plastika nosa

P9 sa môže pochváliť tenkým celokovovým krytom s prepínačmi napájania a hlasitosti na pravej strane. Obrazovka má pohodlných 5,2 palcov, čo pekne zapadá medzi menšie 4,7 palcové a väčšie 5,5 palcové telefóny.

Skener odtlačkov prstov je na zadnej strane telefónu tesne pod šošovkami dvoch fotoaparátov. Dáva to veľký zmysel, keď okolo slúchadla pri držaní omotávate prsty. Tiež som zistil, že snímač odtlačkov prstov (môžete pridať až 4 odtlačky prstov) je mimoriadne citlivý.

Huawei odhaľuje nové vlajkové telefóny P9 – mali by sa Apple a Samsung obávať

(Obrázok: Huawei)

Jediný problém nastáva, ak chcete mať prístup k telefónu, keď leží rovno – ako ja, pretože zvyčajne sedí na stole vedľa mojej klávesnice. Bez toho, aby ste narazili na snímač odtlačkov prstov, musíte pri každom odomykaní pracne zadávať 4-miestny PIN.

význam 17

Huawei sa tiež rozhodol poskytnúť P9 pripojenie USB typu C, čo znamená, že žiadny z vašich starých nabíjacích káblov alebo príslušenstva microUSB nebude fungovať bez adaptéra. Je to nepríjemné, ale na druhej strane je, že výkonnejšie pripojenie znamená, že sa nabíja oveľa rýchlejšie.

Výkon a batéria

Spočiatku sa môže zdať, že softvér Huawei prekáža každodennému výkonu telefónu, ale nie je tu nedostatok výpočtového výkonu. Nezlyhali mi žiadne aplikácie a P9 nemal žiadne problémy s hraním intenzívnych 3D hier, ktoré by sa zvyčajne trhali alebo zamŕzali. V skutočnosti dostanete upozornenie, ak konkrétna aplikácia tajne zaberá veľa pamäte na pozadí.

Pokiaľ ide o priestor, získate 32 GB natívneho úložiska a potom možnosť pridať microSD kartu na jeho posilnenie.

Čínska spoločnosť načítava nad Androidom vlastné používateľské rozhranie, čo má pozitíva aj negatíva. Neexistuje žiadna tradičná zásuvka na aplikácie, ktorá by skryla nepoužívané aplikácie, a ako už bolo spomenuté, pridaný bloatware vyžaduje okamžité vyradenie. Existuje však niekoľko pekných prvkov, ako sú rôzne témy a možnosť nahliadnuť do výkonu telefónu a použiť nástroj na optimalizáciu systému, aby fungoval hladko.

Bohužiaľ som zistil, že skutočná kvalita hovoru (na čo sme používali telefóny predtým, ako sa pripojili k internetu) nebola skvelá. Volajúci zneli vzdialene a vždy trochu tlmene - hoci som zrejme prišiel nahlas a zreteľne.

Výdrž batérie na P9 je však niečo, na čo môže byť spoločnosť veľmi hrdá. Používa 3 000 mAh nevymeniteľnú batériu, o ktorej som zistil, že by mi bez problémov vydržala deň na jedno nabitie. Teda od cca 6:00 do 23:00 bez problémov. Ak vám skutočne dochádza, môžete spustiť režim Ultra Power Saving a zakázať všetko okrem úplného minima.

Záver

Najnovšia vlajková loď spoločnosti Huawei je dôstojnou alternatívou k (známejším) Samsung Galaxy S7 a LG G5. A ak konkrétne hľadáte telefón s flexibilným fotoaparátom, určite to stojí za zváženie.

Zomrel syn Bryana Ferryho

Zasiahne takmer všetky správne poznámky: dobrý fotoaparát, slušná výdrž batérie, atraktívny dizajn a cena, ktorá nezruinuje banku . Existuje niekoľko pekných doplnkových funkcií, ako je snímač odtlačkov prstov a pokročilé možnosti fotografovania, ktoré ho odlíšia od iných telefónov.

Ak existujú nevýhody, súvisí to s vlastným používateľským rozhraním Huawei Emotion, ktoré nie je také jasné ako bežné skúsenosti so systémom Android alebo iOS. Napriek tomu sa oplatí vydržať, aby ste sa dostali k zvyšku tohto telefónu, ktorý je skutočne veľmi dobrý.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: