Huawei P10: Dátum vydania, cena, špecifikácie a funkcie prémiového čínskeho smartfónu

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Teraz legitímny uchádzač po boku čínskych spoločností Apple a Samsung Huawei Spoločnosť is práve predstavila svoj doteraz najpokročilejší smartfón.



Huawei P10 bol predstavený na Mobile World Congress v Barcelone. Čo sa, úprimne povedané, zdá v tomto bode trochu formalita .



Došlo k obrovskému množstvu únikov a spojlerov, ktoré takmer úplne odhalili telefón v predstihu.



Tu je to, čo potrebujete vedieť o Huawei P10.

Dizajn

Huawei sa s modelom P9, ktorý sa vyznačoval skosenými hranami, minimálnymi rámikmi a dobre vyzerajúcou obrazovkou, dostal tak trochu do povedomia.

nicki minaj lewis hamilton

Výsledkom je, že spoločnosť do dizajnu príliš nezasahovala. P10 má tenké kovové telo s matným „pieskovaným“ povrchom a zaoblenými hranami. Rovnako ako väčšina ostatných smartfónov, aj P10 sa dodáva v dvoch rôznych veľkostiach. Huawei okrem štandardnej verzie odhalil aj P10+ s väčším displejom.



Zaujímavosťou je, že snímač odtlačkov prstov a domovské tlačidlo sa presunuli zo zadnej časti telefónu na prednú časť – podobne ako na Samsungu Galaxy S7.

Tam, kde spoločnosť Huawei urobila veľké zmeny, je rozsah dostupných farieb. Spoločnosť sa spojila s Pantone Color Institute, aby predstavila telefón v rade trendových farieb navrhnutých tak, aby „stelesňovali osobnosti súčasného spotrebiteľa“.



udržať ho bez poškvrny

Patria medzi ne Pantone Greenery (oficiálna Pantone farba roka 2017), oslnivá modrá, keramická biela, oslnivá zlatá, prestige zlatá, grafitová čierna, ružová zlatá a mystická strieborná.

fotoaparát

Výnimočnou vlastnosťou P10 je kamerový systém.

P10 vychádza z úspechu dvojšošovkového zadného fotoaparátu Leica P9 a je vybavený vylepšeným duálnym fotoaparátom Leica s 12MP farebným snímačom a 20MP monochromatickým snímačom, ktorý je navrhnutý na zachytenie detailných čŕt tváre.

P10 je tiež vybavený selfie fotoaparátom Leica, o ktorom Huawei tvrdí, že prináša „profesionálne štúdiové efekty na vylepšenie vašej portrétnej fotografie“.

Telefón sa môže pochváliť radom nástrojov na vylepšenie vašich fotografií a selfie, ako sú efekty opätovného osvetlenia a technológia 3D detekcie tváre.

Algoritmus automatického snímania spoločnosti Huawei sleduje zmeny osvetlenia prostredia a automaticky upravuje konfiguráciu snímania pre dynamickejšie portréty.

„Nový predný fotoaparát umožňuje komukoľvek zachytiť dokonalé portrétne fotografie v štýle Leica, zatiaľ čo zadný fotoaparát zachytáva črty tváre s neuveriteľnými detailmi, vďaka čomu vaše fotografie živo ožijú,“ uvádza Huawei.

hlasovanie vo voľbách vedenia práce

„Nezáleží na tom, akým smerom je váš objektív nasmerovaný, budete môcť urobiť z každého záberu krycí záber a vďaka profesionálnym svetelným efektom váš objekt vynikne bez ohľadu na podmienky.“

P10 tiež prichádza s technológiou Hybrid Zoom od Huawei, ktorá používateľom umožňuje zamerať sa na konkrétne oblasti obrazu a zároveň zachovať ostrosť kvality obrazu.

Huawei P10

Špecifikácie

Pre tých, čo majú radi čísla, Huawei P10 má 5,1-palcový displej, 4 GB RAM, 64 GB úložného priestoru a 3 200 mAh batériu.

P10+ sa môže pochváliť 5,5-palcovým displejom a buď 4 GB RAM a 64 GB úložiskom alebo 6 GB RAM a 128 GB úložiskom. Má 3 750 mAh batériu.

Telefón (telefóny) dorazí s Google Android Nougat, ale bude silne vybavený vlastným používateľským rozhraním Huawei Emotion.

baranina oblečená ako jahňacina

Sú tiež vybavené super rýchlym nabíjaním vďaka patentovanej technológii SuperCharge od Huawei.

Cena a dostupnosť

Huawei P10 a P10+ budú dostupné v Európe a Číne od marca 2017, krátko nato v Ázii, Latinskej Amerike, Južnej Afrike a Rusku v apríli 2017.

sýkorky phoebe waller-bridge

Model P10 bude v Spojenom kráľovstve ponúkaný spoločnosťami Carphone Warehouse, EE, O2, Three a Vodafone. P10+ bude v Spojenom kráľovstve ponúkaný spoločnosťami Carphone Warehouse, EE, Three a Vodafone.

P10 stojí 649 € bez SIM karty, zatiaľ čo P10+ stojí 699 € za 64GB verziu so 4GB pamäťou a 799 € za 128GB verziu so 6GB pamäťou. Ceny špecifické pre Spojené kráľovstvo zatiaľ neboli oznámené.

Mobile World Congress 2017

MWC

Vstup na výstavisko pred Mobile World Congress v Barcelone, Španielsko, 28. februára 2015.

Vstup na výstavisko pred Mobile World Congress v Barcelone, Španielsko, 28. februára 2015. (Obrázok: PA)

Samozrejme, ak plánujete tento rok upgradovať svoj mobilný telefón, mali by ste tomu venovať pozornosť Mobile World Congress (MWC) 2017.

Každý rok vo februári sa technologické spoločnosti z celého sveta schádzajú do Barcelony, aby predviedli svoje najnovšie smartfóny, tablety a nositeľné zariadenia a ponúkli pohľad do našej digitálnej budúcnosti.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: