Xbox Live Games with Gold: Najnovšie bezplatné hry pre Xbox One a Xbox 360 na február 2018

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Členovia Xbox Live Gold získajú ako odmenu/stimul na udržanie svojho predplatného dve bezplatné hry mesačne na stiahnutie na obmedzený čas na oboch Xbox One a Xbox 360 . Tituly siahajú od starších AAA trhákov a kultových nezávislých hitov až po podceňované skvosty a – veľmi príležitostne – úplne nové vydanie.



Od novembra 2015 sú dve bezplatné hry pre Xbox 360 spätne kompatibilné aj s Xbox One, čo znamená, že majitelia spoločnosti Microsoft konzola súčasnej generácie môže efektívne získať štyri bezplatné hry mesačne.



Hry si môžete ponechať, aj keď po ich stiahnutí zrušíte predplatné Xbox Live Gold. Stačí na konzole Xbox One alebo Xbox 360 vybrať kartu „Zlatá“. Prípadne môžete použiť webovú stránku Xbox.



Aj keď ste ešte neupgradovali na Xbox One, stále môžete získať tieto hry zadarmo, pokiaľ máte účet Xbox Live Gold. Stačí sa prihlásiť na webovú stránku Xbox, prejsť na stránku so zoznamom titulu a uplatniť ponuku. Ak si v budúcnosti zakúpite Xbox One, hra sa zobrazí v zozname konzoly „Pripravené na inštaláciu“.

Nižšie sú uvedené bezplatné hry Xbox Live Games With Gold za február s odkazmi na zoznam každej hry na webovej stránke Xbox. A nezabudnite si pozrieť naše Stránka s ponukami Xbox za aktuálne ceny konzol.

Xbox One

Tieňový bojovník : 1. - 28. február

Nakrájajte a nakrájajte na kocky cestu cez démonické hordy



Táto hra z roku 2013 je v skutočnosti rebootom strieľačky z pohľadu prvej osoby z roku 1997. Podobne ako v roku 2016 prerobená hra Doom, aj nový Shadow Warrior zachytáva podstatu svojho predchodcu zo starej školy a zároveň ho prináša do modernej doby s aktualizovanou grafikou a hrateľnosťou. Vlastnosti.

V hre za nájomného vraha Lo Wanga sa ocitnete na ceste obnoviť mystický meč, bojovať s démonmi v nadpozemských ríšach a používať nadprirodzené sily. Hra sa neberie príliš vážne, s nádychom humoru uprostred celého toho krviprelievania.



Assassin's Creed Chronicles: India : 16. február – 15. marec

Postavte sa templárom v Indii 19. storočia

ako dlho trvá bezplatná skúšobná verzia amazon prime

Druhý diel trilógie 2,5D vedľajších produktov z hlavných hier Assassin's Creed, tento titul vás stavia do kože Assassina Arbaaza Mira, ktorý má za úlohu ukradnúť záhadný predmet zlých templárov na pozadí vojny a kolonializmu. .

Pri vydaní získal zmiešané recenzie, ale ak ste fanúšikom tradície Assassin's Creed a chcete sa hlbšie ponoriť do sveta tajnej akcie Ubisoft, možno by to stálo za pozretie.

Xbox 360

Zlomok sekundy : 1. - 15. február

Je to ako posledných 15 minút každého filmu Transformers

Tento neuveriteľne zábavný arkádový pretekár je nedoceneným klenotom, ktorý bol pri svojom prvom vydaní v roku 2010 veľmi prehliadaný. Dokonca sa objavil aj v našom zoznam pokračovaní vysnívaných videohier . Aj keď sa vyznačuje solídnym prístupným ovládaním a skvelým vzhľadom, skutočným predajným bodom hry Split/Second je schopnosť hráča zničiť konkrétne časti trate za chodu a natrvalo ju zmeniť.

Spustenie týchto divoko pôsobivých deštruktívnych momentov – vytrhnutých priamo z tých najbombastickejších akčných filmov – môže odomknúť skratky, ako aj zničiť súperových pretekárov. Hory sa rúcajú, mosty sa rúcajú, zatiaľ čo lietadlá a žeriavy prechádzajú cez vašu cestu a ničia všetko, čo im stojí v ceste.

Ak ste fanúšikom arkádových jazdných hier, toto si musíte zahrať.

Crazy Taxi : 16. februára – 28. februára

Uber zjedzte srdce

Crazy Taxi, prístav klasickej Dreamcastovej klasiky, vám umožní vyzdvihovať a prevážať zákazníkov po virtuálnom meste proti hodinám a pri pokuse o pristátie čo najväčšieho počtu taríf predvediete niekoľko šialených manévrov.

Vďaka nakopávanému soundtracku je to návrat ku klasickým arkádovým zážitkom zo starých čias.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: