Xbox Live Games with Gold: Najnovšie bezplatné hry pre Xbox One a Xbox 360 na júl 2018

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Členovia Xbox Live Gold získajú ako odmenu/stimul na udržanie svojho predplatného dve bezplatné hry mesačne na stiahnutie na obmedzený čas na oboch Xbox One a Xbox 360 . Tituly siahajú od starších AAA trhákov a kultových nezávislých hitov až po podceňované skvosty a – veľmi príležitostne – úplne nové vydanie.



Od novembra 2015 sú dve bezplatné hry pre Xbox 360 spätne kompatibilné aj s Xbox One, čo znamená, že majitelia spoločnosti Microsoft konzola súčasnej generácie môže efektívne získať štyri bezplatné hry mesačne.



Hry si môžete ponechať, aj keď po ich stiahnutí zrušíte predplatné Xbox Live Gold. Stačí na konzole Xbox One alebo Xbox 360 vybrať kartu „Zlatá“. Prípadne môžete použiť webovú stránku Xbox.



Aj keď ste ešte neupgradovali na Xbox One, stále môžete získať tieto hry zadarmo, pokiaľ máte účet Xbox Live Gold. Stačí sa prihlásiť na webovú stránku Xbox, prejsť na stránku so zoznamom titulu a uplatniť ponuku. Ak si v budúcnosti zakúpite Xbox One, hra sa zobrazí v zozname konzoly „Pripravené na inštaláciu“.

chudnúci svet slečne sa zbiehajú slinky

Nižšie sú uvedené bezplatné hry Xbox Live Games With Gold na júl s odkazmi na zoznam každej hry na webovej stránke Xbox. A nezabudnite si pozrieť naše Stránka s ponukami Xbox za aktuálne ceny konzol.

Xbox One

Assault Android Cactus : 1. júla – 31. júla

Táto arkádová strieľačka s dvoma palicami má pútavý vzhľad a je plná zbesilej akcie. Pre tých, ktorí majú radi hry v štýle bullet hell, by ste si tu mali nájsť niečo, čo si užijete.



Smrť na druhú : 16. júla – 15. augusta

Death Squared je hlavolamový titul, ktorý vás poverí navádzaním robotov na koniec množstva diabolsky navrhnutých úrovní. Počas cesty sa budete musieť vyhýbať farebne označeným pasciam a manipulovať s prostredím.

nigel farage ferrero rocher

Aj keď to všetko môžete vyriešiť sami, hra obsahuje aj lokálny multiplayer až pre 4 ľudí, vďaka čomu si pri pokuse o spoluprácu užijete trochu chaotickej zábavy.



Xbox 360

Virtua Fighter 5 Final Showdown : 1. júla – 15. júla

Séria Virtua Fighter má povesť značne hlbokej bojovej hry a táto definitívna verzia prvého hlavného dielu nie je iná.

Final Showdown, titul, ktorý umožňuje skúseným hráčom predviesť svoj talent, obsahuje aj nové oblečenie postáv a rôzne herné vylepšenia vytvorené spoločnosťou Sega od vydania pôvodného VF5.

Splinter Cell Conviction : 16. júla – 31. júla

Ubisoft v tejto piatej hlavnej položke série Splinter Cell nabrala ich stealth franšízu trochu novým smerom. Zatiaľ čo predchádzajúce hry boli odmerané a premyslené sneakatóny, Conviction obetuje toto napätie pre pokojnejšie, akčnejšie orientované dobrodružstvo, ktoré umožňuje hráčom byť trochu agresívnejšími pri vyraďovaní zlých ľudí.

To súvisí s tónom príbehu, pretože náš predtým stoický hlavný hrdina Sam Fisher sa od poslednej hry trochu vytratil a vzal spravodlivosť do vlastných rúk, aby našiel ľudí, ktorí zavraždili jeho dcéru. Celá vec je veľmi inšpirovaná Jackom Bauerom/Jasonom Bournom.

Možno to nie je tradičná šálka čaju pre fanúšikov Splinter Cell, ale ak máte náladu na tajnú akciu, ktorá vás nepotrestá za asertívnejší prístup k plíženiu, potom existujú aj horšie spôsoby, ako stráviť čas.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: