Hearthstone odhaľuje najnovšie rozšírenie Saviors of Uldum s novým typom kúziel

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Blizzard nedávno odhalil názov ďalšej expanzie Hearthstone, Saviors of Uldum, ktorá je priamym pokračovaním celoročného príbehu hry.



Pokračuje tam, kde posledná expanzia Rise of Shadows a jej zodpovedajúce sólové dobrodružstvo, The Dalaran Heist, skončili, a začne sa 6. augusta.



Saviors of Uldum sa môžu pochváliť novými zaujímavými schopnosťami hrdinov a 135 novými kartami.



Uldum bol predstavený v r World of Warcraft: Cataclysm , a je to zóna s egyptskou tematikou, ktorá pod svojimi pieskami ukrýva stavby Titanov.

Uldum je pod útokom Ligy zla a ukradnutého magického mesta Dalaran.

Hráči sa pridajú k Lige prieskumníkov – pestrej skupine hľadačov pokladov a najnepravdepodobnejších hrdinov Azerothu, ktorí ich dokážu zastaviť.



Nové kľúčové slovo, ktoré hráči budú potrebovať vedieť, je znovuzrodené.

Nové kúzla sú na ceste (Obrázok: Hearthstone)



Keď znovuzrodený prisluhovač prvýkrát zomrie, vráti sa, ale iba s jedným životom.

pavel o grady zena

Bola tam Restless Mummy Warrior Card, ktorá stála 4 many a 3/2 s Rush and Reborn.

To znamená, že po vyložení na hraciu plochu okamžite zaútočí na miniona a keď zomrie, vráti sa späť a môže znova zaútočiť na miniona.

Hráči môžu tiež očakávať nové kúzla s názvom ‚Plagues‘, ktoré majú vo svojom repertoári iba triedy, ktoré reprezentujú ligu ZLA, ako napríklad Priest, Shaman, Warrior, Warlock a Rogue.

Ovplyvňujú všetkých prisluhovačov na stole, ale potenciálni hrdinovia môžu vyrovnať šance dokončením úplne nových úloh, vracajúcej sa mechaniky s kartami cieľov, ktoré menia hru, ktoré je teraz jednoduchšie dosiahnuť a odmeňuje hráčov výkonnými alternatívnymi schopnosťami hrdinov.

Niektoré známe možnosti sa vracajú (Obrázok: Hearthstone)

Známe mechanizmy sa vracajú aj s Magician's Puzzle Box of Yogg-Saron, ktorý stojí desať many a vrhá desať náhodných kúziel na náhodné ciele.

Solo Adventure Saviors of Uldum vyjde v septembri.

Doteraz odhalené karty sú na oficiálna web stránka .

Hráči si môžu predkúpiť balíčky kariet Saviors of Uldum v dvoch rôznych variantoch: 50-balíkový balíček obsahuje náhodnú zlatú legendárnu kartu a späť kartu Elise Starseeker, zatiaľ čo 80-balíkový Mega Bundle obsahuje tieto bonusy spolu s novou hrateľnou Elise. Starseeker Druid Hero.

Tieto balíky sú k dispozícii za 44,99 GBP a 69,99 GBP; jeden z každého je možné zakúpiť na účet.

Najnovšie herné recenzie
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: