giffgaff zdvojnásobuje dáta pre svojich zákazníkov – bez pridania jediného centu k účtom

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Zatiaľ čo zvýšenie vášho dátového limitu o ďalších 20 GB by vás zvyčajne stálo malý majetok, giffgaff sa rozhodli rozdávať svoje zadarmo.



Od dnešného dňa všetci giffgaff zákazníci s 20 £ alebo 25 £ giffgaff goodybag získajú dvakrát toľko údajov ako predtým.



Pre tých, ktorí majú plán giffgaff goodybag za 20 £, dvojitý obchod s dátami ich presunie z obvyklých 20 GB na obrovských 40 GB.



manželka jason fox zomrela

Zatiaľ ktokoľvek s tarifou Always On vo výške 25 GBP by predtým dostával neobmedzené minúty a texty plus 20 GB využitia dát mesačne pri plnej rýchlosti 4G, ale teraz sa rýchlosť dát zníži po 40 GB namiesto 20 GB.

Akoby sme potrebovali viac dôvodov byť na našich telefónoch (Obrázok: Getty Images/Hero Images)

Ponuka je dostupná pre nových aj existujúcich zákazníkov a okrem dát navyše získate aj neobmedzené volania a SMS, ako aj bezplatné volania na všetky giffgaff čísla a možnosti Roam Like at Home.



giffgaffova veľkorysá dohoda nasleduje po novom text na prepnutie “ pravidlá od Ofcom, ktoré zjednodušujú prepínanie telefónnych sietí pre spotrebiteľov v Spojenom kráľovstve, čo znamená, že poskytovatelia mobilných sietí musia pracovať tvrdšie, aby si vás udržali.

Ak ste zmätení, čo je to goodybag, je to názov, ktorý giffgaff dáva svojmu mesačnému Plány iba pre SIM kartu , ktorých cena sa pohybuje od 6 do 25 £.



giffgaff majú ponuku na dva goodybags

Vedúci oddelenia návrhov David Caton hovorí: Vždy sa snažíme poskytnúť členom najlepšiu hodnotu za ich peniaze. Sme radi, že môžeme priniesť tieto aktualizácie vreciek do niektorých z našich najobľúbenejších vrecúšok.

Dúfame, že to znamená, že naši existujúci členovia sú spokojní a že to dáva potenciálnym novým členom ďalší dôvod, prečo si vybrať giffgaff.

Pozri Tiež: