Franšíza Diablo sa stáva mobilnou s oznámením Diablo Immortal na Blizzcon 2018

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

V ten istý deň vydala Diablo III Nintendo Switch , Blizzard oznámil, že prináša franšízu Diablo na ešte viac platforiem.



Diablo Immortal, mobilná, masívne multiplayerová online akčná hra na hrdinov pre zariadenia so systémom Android a iOS, bola predstavená ako ďalšia hra v preslávenej franšíze Diablo na BlizzCon 2018 v Anaheime.



Hra, ktorá vznikla v spolupráci medzi spoločnosťami Blizzard Entertainment a NetEase Games, bude prepojená s hernou službou Battle.net spoločnosti Blizzard pre počítače so zdieľaným zoznamom priateľov a službou správ.



Hra Devil Immortal (Obrázok: Blizzard/Diablo Immortal)

Počas vyhlásenia na BlizzCon, prezident Blizzard Entertainment , J. Allen Brack, pochválil nové partnerstvo a povedal, že to bude niečo, o čom vie, že fanúšikovia budú milovať.

mel b geri halliwell

Vďaka svojej neuveriteľnej vášni pre Diablo a osvedčeným odborným znalostiam v oblasti mobilných zariadení vytvoril tím vývojárov mimoriadne citlivú a úchvatne krásnu mobilnú hru a už sa nemôžeme dočkať, kedy ju hráči dostanú do rúk.



Mobilná hra sa odohráva medzi koncom Diablo II: Lord of Destruction a začiatkom Diablo III a prvé podrobnosti odhaľujú, že pri spustení bude obsahovať šesť tried postáv: Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer a Wizard.

Spustenie franšízy Diablo Immortal pre mobilné zariadenia

Spustenie franšízy Diablo Immortal pre mobilné zariadenia (Obrázok: Blizzard/Diablo Immortal)



Každá postava tiež dostane nové schopnosti a schopnosti, pričom v budúcich aktualizáciách sa plánuje viac hrateľných tried.

Ovládanie postavy je pomocou virtuálneho palcového ovládača na ľavej strane obrazovky, zatiaľ čo zručnosti sa spúšťajú stlačením tlačidiel na pravej strane – podľa Blizzardu to bolo navrhnuté tak, aby sa cítil úplne prirodzene, intuitívne a zábavne.

Oznámenie sa však stretlo so zmiešanou odozvou, pričom filmová ukážka hry získala na YouTube veľké množstvo hodnotení Nepáči sa mi, pričom 188 000 hlasov zaň hlasovalo v porovnaní s iba 6,4 000 kladnými hodnoteniami v čase, keď bol tento článok napísaný.

Jeden účastník zašiel tak ďaleko, že priamo konfrontoval vývojárov Diabla a opýtal sa, či toto oznámenie nebolo mimosezónnym prvoaprílovým žartom.

Zdá sa, že frustrácia fanúšikov franšízy pramení do značnej miery z nemiestneho očakávania ohlásenia Diabla IV, napriek tomu, že Blizzard túto myšlienku pred týždňami zavrhol.

Zatiaľ čo pre Diablo Immortal nebol oznámený žiadny dátum vydania, hráči môžu navštívte oficiálnu stránku hry a predbežne sa zaregistrujte, aby ste zostali informovaní a mohli byť pozvaní na budúce beta testy.

starý tanec na ľade sudcov
Novinky z videohier
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: