Pole „Aktualizácia stavu“ Facebooku nevysvetliteľne ZMIZNE z informačných kanálov niektorých používateľov

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Používatelia Facebooku hlásia, že z ich spravodajských kanálov zmizlo pole „Aktualizácia stavu“, takže nemôžu uverejňovať komentáre, fotografie alebo videá.



Zdá sa, že tento bizarný problém ovplyvňuje používateľov v Spojenom kráľovstve a Spojených štátoch, pričom desiatky ľudí sa sťažujú na sociálne médiá.



priamy prenos celtic vs zenit

'Aj kohokoľvek iného Facebook b0rked? Zdá sa, že dialógové okno na uverejnenie aktualizácie stavu bolo z môjho informačného kanála odstránené,“ napísal na Twitter Ken Yeung, technologický redaktor spoločnosti Flipboard.



'F acebook mi nezobrazuje okno s aktualizáciou stavu (na mojom počítači) Sú to len príbehy z informačného kanála. Nemôžem nič uverejniť, čo sa deje?,“ napísal ďalší Twitter užívateľ.

Sociálna sieť má problémy od 12:01 EDT (17:01 BST), podľa webovej stránky DownDetector.com , ktorá monitoruje online výpadky.

(Obrázok: Bloomberg)



Hovorca Facebooku povedal: „Uvedomujeme si, že niektorí ľudia majú v súčasnosti problémy s prístupom k funkciám na Facebooku.com.

'Pracujeme na tom, aby sa veci čo najskôr vrátili do normálu.'



Zdá sa, že problém sa týka iba počítačovej verzie Facebooku a dobrou správou je, že na profilových stránkach používateľov sa stále zobrazuje pole Aktualizácia stavu, takže odtiaľ môžu uverejňovať aktualizácie.

„Nikde nemám napísať príspevok do spravodajského kanála, ale môžem to urobiť, keď prejdem na svoju domovskú stránku,“ napísal jeden používateľ na fóre DownDetector.

„Môžem uverejňovať príspevky pomocou svojho profilu, ale nie prostredníctvom informačného kanála Moje pole, na ktoré myslíš, je preč z môjho informačného kanála správ,“ napísal ďalší.

Správy sa zhodujú so správami, že Instagram aplikácia má problémy a používatelia v USA to hlásia aplikácia zlyháva, keď sa ju pokúšajú otvoriť na svojich smartfónoch.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: