Facebook vám teraz umožní kúpiť si lístky do kina Odeon na vašom spravodajskom kanáli

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Existuje len lepšia forma spoločenského stretnutia, ako ísť do kina na hodinu a pol sedenia v tmavej miestnosti a mlčky jesť občerstvenie?



A veci sa práve zlepšili, napr ODEON práve oznámila nové partnerstvo s Facebook to znamená, že používatelia Facebooku si teraz môžu po prvý raz zakúpiť lístky do kina priamo na platforme sociálnej siete, a to len niekoľkými kliknutiami.



ODEON Cinemas – najväčší reťazec kín v Spojenom kráľovstve a Írsku – a nový počin Facebooku umožnia filmovým fanúšikom prezerať si rôzne filmy a premietacie časy v kinách v ich blízkosti, čo môžu urobiť rozbalením možnosti ponuky Viac v aplikácii Facebook a kliknutím na kartu Filmy. .



Ak ste na počítači, k novej platforme Films sa dostanete aj cez hlavný kanál správ, jednoducho vyhľadaním výrazu „Filmy vo vyhľadávacom paneli alebo na konkrétnych filmových stránkach na Facebooku.

Keď sa používatelia Facebooku dostanú do novej sekcie Filmy, môžu kliknutím zobraziť upútavky, prezerať si ďalšie podrobnosti o filme vrátane obsadenia a najoptimálnejšie zo všetkých vybrať si premietanie.

Nová platforma v podstate prináša všetky funkcie online rezervácie Odeonu do aplikácie Facebook (Obrázok: Getty)



Keď si používatelia vyberú film a premietací čas, dostanú možnosť vybrať si možnosť predaja vstupeniek ODEON, vďaka čomu budú presmerovaní na webovú stránku ODEON, aby dokončili svoju transakciu, hoci to všetko bez opustenia aplikácie Facebook.

Keďže ODEON spolupracuje priamo s Facebookom na novej platforme na predaj vstupeniek po jej spustení v USA s AMC v roku 2018, bude táto služba dostupná pre všetkých 109 kín v celej Veľkej Británii od piatku 8. februára.



Lacné lístky do kina

Amy Miller, riaditeľka digitálnych produktov a technológií v spoločnosti ODEON, dodala: Sme nadšení, že môžeme našim hosťom ponúknuť túto úplne novú službu. Neustále hľadáme nové inovácie a spôsoby, ako poskytnúť našim hosťom lepšie služby, a tento nový spôsob nákupu vstupeniek online pomáha našim hosťom rozšíriť možnosti výberu, kde a ako si zakúpia lístky do kina.“

Anna Higgs, vedúca oddelenia zábavy na Facebooku, povedala: Milióny ľudí na celom svete už každý deň interagujú so zážitkami súvisiacimi s filmom na našej platforme a počet vstupných do kín v Spojenom kráľovstve dosiahol v roku 2018 rekordnú výšku. Dnes sme nadšení, že sme spustenie rôznych funkcií, ktoré dávajú ľuďom úplne nové príležitosti na objavovanie filmov a bezproblémové spojenie s miestnymi kinami.“

Facebook
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: