Facebook spúšťa prispôsobené videá „Rok v hodnotení“ – tu je návod, ako si pozrieť tie vaše

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Facebook začal v Spojenom kráľovstve sprístupňovať svoju funkciu „Rok v prehľade“, ktorá používateľom umožňuje prežiť všetky svoje obľúbené spomienky z roku 2016.



Každý, kto sa prihlási do ich Facebook účet od dnešného dňa uvidí v hornej časti svojho informačného kanála prispôsobené video s výberom toho najlepšieho z jeho stránky.



Môžete sledovať video online, upravovať obsah, ak si to želáte, a zdieľať ho s rodinou a priateľmi na svojej časovej osi Facebooku.



najlepší cc krém uk
Spúšťa sa video o roku na Facebooku

Nová funkcia prichádza, keď sociálna sieť odhaľuje najdiskutovanejšie témy na Facebooku v Spojenom kráľovstve tento rok.

Hlasovanie o odchode z Európskej únie bolo označené za najväčší trend roka v prehľade Facebook's Year in Review, pričom víťazstvo Donalda Trumpa bolo pred Euro 2016 na druhom mieste.

veľké biele žraloky uk

Reakcia a diskusia okolo smrti Davida Bowieho urobili zo speváka štvrtý najväčší trend, pričom prvú päťku doplnili ďalšie voľby – Sadiq Khan ako starosta Londýna.



Spúšťa sa video o roku na Facebooku

Ako sa pozerať

Zdá sa, že Facebook postupne zverejňuje svoje videá s prehľadom Roka, takže ak sa tie vaše ešte neobjavili vo vašom News Feede, neprepadajte panike. Nakoniec sa to ukáže.

Keď bude vaše video pripravené, dostanete upozornenie z Facebooku. Kliknutím na upozornenie sa dostanete priamo k svojmu videu.



Prípadne si môžete video pozrieť tak, že do vyhľadávacieho panela napíšete „rok v recenzii“ alebo prejdete na stránku Stránka s prehľadom roka .

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: