Elon Musk hovorí, že autá Tesla budú čoskoro vydávať zvuky prd, keď zatrúbite

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Elon Musk prezradil, že vodiči Tesly si už čoskoro budú môcť vybrať, aký hluk vydáva ich auto, keď stlačia klaksón – medzi dostupnými možnosťami sú zvuky prdu a kozy.



Zdieľanie noviniek na Twitter , miliardársky podnikateľ použil emotikony „dash away“ – často používané na označenie prdenia – a koza emoji naznačiť prichádzajúce zvuky klaksónu.



Prezradil tiež, že plne elektrické vozidlá budú môcť počas jazdy prehrávať „zvuky pohybu“, aby upozornili chodcov na svoju prítomnosť.



Patria sem „kokosové orechy“ – zjavný odkaz Monty Python a Svätý grál , čo je jeden z obľúbených filmov generálneho riaditeľa Tesly.

skrytá kamera v kúpeľni

Vo filme je kráľ Artuš často videný, ako cvála na imaginárnom koni, pričom jeho panoš Patsy ho nasleduje a narazia spolu do dvoch kokosových škrupín, aby simulovali zvuk kopýt.

james mcavoy anne marie duff dieťa

Musk dodal, že tieto zvuky boli „len špičkou ľadovca“.



Na otázku, či je možné zahrnúť zvuky džungle a dažďového pralesa, odpovedal „iste“ a povedal, že by dokonca zvážil, či by vodičom umožnil nahrať svoje vlastné zvukové klipy.

Keď jeden sledovateľ navrhol „smerové trúbky“, ktoré vám umožnia „zatrúbiť dozadu“, Musk odpovedal „hotovo“.



Tesla Model S (Obrázok: Tesla)

Zatiaľ čo Muskove navrhované zvuky znejú ako fraška, existuje vážna potreba pridať do elektrických áut prostriedky na vytváranie hluku.

Pri jazde rýchlosťou pod 20 km/h (12 mph) vozidlá sotva počuť - najmä cyklistami alebo chodcami, ktorí počúvajú hudbu cez slúchadlá.

jesenná rovnodennosť vo Veľkej Británii 2019

Začiatkom tohto roka sa stalo zákonnou požiadavkou, aby všetky štvorkolesové elektrické vozidlá mali zariadenie na vyžarovanie hluku, ktoré zvyčajne napodobňuje zvuk benzínového motora.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: