Recenzia Cartoon Network: Battle Crashers: opakujúca sa nudná hra, ktorá ignoruje karikatúry, na ktorých je založená

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Cartoon Network: Battle Crashers bol ohlásený už v auguste a keďže som dospelý, ktorý má nepochybne rád kreslené filmy, nehanbím sa povedať, že ma to na začiatku nadchlo.



katie cenová stránka 3

Crossover hra s mnohými najobľúbenejšími postavami Cartoon Network s vylepšenou hrateľnosťou podobnou hre Castle Crashers? Bol som v tom – natoľko, že som to zahrnul do svojho výberu najlepšie pripravované hry vydané v novembri .



Očividne ste už videli nadpis a hodnotenie, takže poďme k veci: táto hra je na hovno a žiaden dospelý ani dieťa si nezaslúži trest, aký udeľuje jej hranie.



Cartoon Network: Battle Crashers

Šesť kreslených franšíz, ktoré sú zastúpené v tejto hre (ak to môžete nazvať „zastúpené“)

Cartoon Network: Battle Crashers, zameraná na demografickú skupinu oveľa mladšiu ako ja, je krížením šiestich momentálne populárnych zariadení Cartoon Network: Uncle Grandpa, Regular Show, Clarence, Adventure Time, Steven Universe a The Amazing World of Gumball.

Aj keď som do veľkej miery sledoval iba dve z týchto relácií, môžem s istotou povedať, že na tom skutočne nezáleží. Nemusíte vedieť nič o týchto karikatúrach alebo ich postavách, ktoré prichádzajú, a som si celkom istý, že stále nebudete vedieť nič o tom, že vychádzajú. V skutočnosti som si rovnako istý, že to platí aj pre vývojárov.



Potom, čo strýko dedko náhodou vytvorí rozmerovú trhlinu alebo... niečo, prevezmete kontrolu nad šiestimi postavami a cestujete naprieč šiestimi svetmi (každý s tromi úrovňami) z príslušných karikatúr.

Hra v skratke pozostáva z pohybu doprava a spamovania útočného tlačidla (v mojom prípade tlačidla Square), aby ste zasiahli nepriateľov, čo je hŕstka rôznych vykryštalizovaných verzií vedľajších postáv z predstavení, až kým sa nedostanete na koniec. úrovne.



Najhoršie hry roku 2016

Tvrdiť, že deti by stále našli potešenie z tejto monotónnosti, by bolo medvedou službou pre inteligenciu detí.

Budete pravidelne musieť behať a zbierať drahokamy, ktoré vypadnú z porazených nepriateľov alebo truhlíc, pretože z nejakého dôvodu nebudú do vás automaticky vtiahnuté. Tieto drahokamy fungujú ako skúsenosť a zvýšia úroveň každej z vašich postáv, čo vám pomôže získať nové schopnosti. Tieto dva dodatočné útoky sa mi nezdali také užitočné ako štandardný útok, takže som ich takmer nepoužíval.

Občas budete musieť zmeniť postavy, aby ste zničili prekážku v prostredí, pretože Gumball eliminuje jed a Clarence eliminuje oheň, ale keďže Finn a Jake spôsobujú najväčšie škody, väčšinou sa ich budete chcieť držať. Každá postava má však svoj vlastný ukazovateľ zdravia, takže ak sa jednej z nich podarí zomrieť napriek jednoduchosti úrovní a frekvencii získavania zdravia, môžete jednoducho prepnúť na inú postavu.

Existuje len niekoľko ďalších zmien tohto vzorca a žiadny z nich nie je mimoriadne zábavný. Vysielačky privolajú postavu reprezentovanú veľmi krátkou cutscénou, ktorá má tendenciu zničiť všetkých nepriateľov na obrazovke. Sklenené portály v každej úrovni vás prenesú do tajnej miestnosti, ktorá je v podstate viac rovnaká, a úrovne šéfov sú... no, opäť, v podstate viac rovnaké a smiešne jednoduché.

Hra Cartoon Network

Ak chcete hru bez charakteru, v ktorej musíte opakovane stláčať tlačidlo, aby ste porazili opakujúcich sa nepriateľov, táto je pre vás.

„Opakujúce sa a nudné“ zhŕňa hru, ale prekvapivo to nie je len hrateľnosť, ktorá z nej robí úplne mizerný zážitok.

Pre hru založenú na takých živých, charakterných karikatúrach to nejako dokáže úplne postrádať akúkoľvek postavu alebo osobnosť. Ak by sa hra zmenila na nevýrazné postavičky panáčikov, ktoré nahradili všetkých, chvíľu by vám trvalo, kým by ste si to všimli.

Postavám nielenže chýba akákoľvek forma hlasového prejavu v ich dialógoch, ale je to, ako keby vývojárom ukázali obrázky postáv a povedali im, aby sa pustili do práce. Žiadna z týchto postáv nemá žiadnu individualitu; žiadny výraz, žiadne citáty z relácií, žiadna osobnosť ani charakter. Sú prázdne, podobne ako svet, v ktorom bežia zľava doprava, a nepriatelia sa opakujú rovnako ako neinšpirovaná hudba na pozadí.

Skutočný talent sa spája s vytvorením niečoho tak nevýrazného z postáv tak zaujímavých, ako sú tieto. Toto je oslavovaná flashová hra prehliadača s minimálnym úsilím a hra sa to ani nesnaží zakryť.

Dobrodružná hra s časom

Táto hra je hranične urážlivá, pretože nerešpektuje zdrojový materiál.

Zhrnutie

Cartoon Network: Battle Crashers je opakujúca sa, nudná hra, ktorá je takmer urážlivá, keď si neberie ohľad na živé postavy, ktoré využíva. Za približne 16 libier by ste mohli byť v pokušení kúpiť ho pre dieťa, ale úprimne povedané, zaslúžia si lepšie a na trhu je toho veľa. Naznačovať, že deti by si z toho mohli užiť nejaký stupeň potešenia, by bola medvedia služba pre ich inteligenciu.

Nedávajte to svojim deťom pre lacné a rýchle vzrušenie. Nedávajte to dospelým fanúšikom predstavení. Nedávajte to ani svojmu psovi. Je to jednoducho najhoršia hra, ktorú som celý rok hral s nechuťou.

Cartoon Network: Battle Crashers: PS4 | Xbox One | Nintendo 3DS

Najnovšie herné recenzie
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: