Nové režimy a funkcie Call of Duty: Modern Warfare, na ktoré si treba dať pozor

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Vydanie Call of Duty: Modern Warfare sa blíži hra (v čase písania tohto článku) na pultoch Spojeného kráľovstva zajtra, v piatok 25. októbra.



Fanúšikovia franšízy juggernaut FPS sú na vážkach, dychtivo sa popasovať s novou kampaňou, ako aj s celým radom multiplayerových možností.



Tento najnovší titul nebude priamo pokračovaním predchádzajúcich hier Modern Warfare, ale namiesto toho slúži ako mäkký reštart s novým príbehom. Niektoré známe tváre a herné režimy z predchádzajúcich dielov sa však vracajú.



Vydavateľ Activision vytváral humbuk už mesiace a požiadal plodného youtubera CoD Pán DalekJD - ktorý už s hrou strávil dosť času pred jej spustením - pre jeho zoznam vecí, na ktoré si v hre dávať pozor, keď konečne vyjde.

Tohtoročný diel CoD je jemným reštartom série Modern Warfare

kampaň

„Kampaň Modern Warfare sľubuje, že bude jedným z najrealistickejších pohľadov na príbehový režim s mnohými kontroverznými momentmi, ktoré súvisia so svetom, v ktorom dnes žijeme. Páči sa mi, že v tejto kampani nie je nič čiernobiele a ak chcete riešiť určité situácie, musíte pracovať v rámci šedej.



„Myslím si, že fanúšikovia budú milovať návrat postáv, ako je kapitán Price, ktorý bol ikonický v rámci franšízy Call of Duty. Je tu tiež veľa nových postáv, ktoré si môžete užiť, vrátane hlavnej ženskej postavy Farah Karim, ktorá je bojovníčkou za slobodu na Blízkom východe.“

V úplne novej kampani sa objavia známe tváre



Spec Ops

'Obľúbený režim fanúšikov sa vracia! Spec Ops v Modern Warfare je veľká zábava a myslím si, že hráči budú naozaj prekvapení, keď ich dostanú do rúk. Zahŕňa množstvo obrovských viacstupňových misií obsiahnutých na obrovskej mape otvoreného sveta. Ponoríte sa priamo tam, kde kampaň končí, kde akcia pokračuje v rôznych scenároch.

„Akcia siaha od pokojnej po chaotickú a zakaždým, keď hráte, máte iný pocit ako naposledy. Šialené je, že nepriatelia sa strategicky vynárajú na základe výkonu hráčov v hre, takže obtiažnosť môže narásť a otestovať aj tých najskúsenejších hráčov. Som nadšený, že sa môžem zostaviť a hrať ako 4-členný tím so svojimi priateľmi a dokončiť tieto misie Spec Ops rôznymi spôsobmi.“

Obľúbený režim Spec Ops z predchádzajúcich CoD je späť s niekoľkými doplnkami

Pozemná vojna

„Toto je jedna z najzaujímavejších častí Modern Warfare Multiplayer, Ground War. Ak ste zažili chaos počas beta verzie, budete vedieť, že tento režim je skutočne ukážkovým kúskom Infinity Ward. Budete hrať v obrovských hrách 32 v 32 na obrovských bojových poliach, doplnených o helikoptéry, tanky a ďalšie vozidlá.

„Väčšina hráčov nikdy nevidela takúto stupnicu v Call of Duty. Pri spustení budú k dispozícii tri mapy Pozemnej vojny, z ktorých každá poskytne obrovské akčné hry. Hráči sa dočkali!“

Ground War bude hostiteľom masívnych PvP bitiek

Prestrelka

„Gunfight je neuveriteľne presvedčivý režim! Ak chcete utiecť z chaosu pozemnej vojny, Gunfight vás postaví do situácie 2 proti 2 na malej a tesnej konkurenčnej mape. Všetci hráči majú rovnakú záťaž, čo z nej robí skutočný test zručnosti! Všetkých sedem máp vytvorených pre Gunfight je úžasne navrhnutých a ponúka viacero spôsobov, ako obísť svojich protivníkov a pokúsiť sa ich prekonať.

„Existuje aj alternatívny režim Gunfight s názvom Gunfight OSP, kde sa hráči netvoria bez ničoho a zbrane sú náhodne rozmiestnené po mape, aby ste ich našli. Takže ten, kto ako prvý nájde najlepšiu zbraň, uspeje najrýchlejšie.

Najnovšie herné recenzie

Crossplay/Cross-Progression

„Crossplay v Modern Warfare zmení spôsob, akým hráte s priateľmi. Teraz si môžete vychutnať každý aspekt hry pre viacerých hráčov s priateľmi na PS4, Xbox One a PC. Funguje to tak bezchybne, ako by ste očakávali pri vytváraní zápasov na základe schémy ovládania, ktorú hráči používajú. Hráči s ovládačmi na konzole sa budú zhodovať s prehrávačmi s ovládačmi na PC a hráči s klávesnicou a myšou na konzole sa budú zhodovať s prehrávačmi s klávesnicou a myšou na PC. Teraz neexistujú žiadne obmedzenia v tom, s kým môžete hrať Call of Duty!

„Crossplay tiež prichádza s krížovým postupom, systémom, kde sa vaša hodnosť a odomknutia prenesú na všetky platformy bez ohľadu na to, či je jedna platforma vašou primárnou. To znamená, že môžete hrať, hodnotiť, odomykať zbrane, prílohy a postupovať na akomkoľvek systéme a bude to na vás čakať na inom. Ak ste niekto ako ja, kto veľa prepína medzi konzolou a PC, nemusíte sa báť, že váš pokrok zostane na jednej platforme.“

Call of Duty: Modern Warfare vychádza v piatok 25. októbra pre Xbox One, PS4 a PC

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: