Apple udalosť október 2018: Dátum, čas a spôsob sledovania

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Opäť je tu deň spustenia Apple a firma je pripravená oznámiť rad nových produktov. Samotná udalosť sa koná 30. októbra a koná sa v New Yorku.



Aj keď si až do veľkého dňa nebudeme istí, čo presne sa spustí, existujú pomerne solídne klebety.



Hlavný medzi ktorými je nový iPad Pro o ktorom sa hovorí, že stráca svoje domovské tlačidlo v prospech rozhrania gest v štýle iPhone X a Xs. Je tiež pravdepodobné, že tento nový tablet bude používať Face ID namiesto snímača odtlačkov prstov.



Koncept, ako by mohol vyzerať nový iPad Pro

najhoršia škola v Británii

Silne sa hovorí aj o novom Macbooku Air. Súčasný Air, jeden z najobľúbenejších notebookov Apple, je obľúbený kvôli dlhej výdrži batérie. Zdá sa však, že na týchto kartách je veľká aktualizácia.

V ponuke by mohla byť nová sietnicová obrazovka – čo predstavuje jednu z mála slabých stránok súčasného Airu v porovnaní s radmi Macbookov a Macbookov Pro. Tento stroj by mal zostať najlacnejším zariadením Apple, ale je ťažké pochopiť ako



Ako sa teda pozeráte?

Jednoduché – počkajte na 10:00 východného letného času v USA, čo je 14:00 GMT. Apple má svoje zvyčajná stránka udalosti pripravená a čakanie. Všetko bude streamovať naživo.

Na sledovanie môžete použiť iPhone, iPad alebo Mac pomocou Safari.



Tim Cook osloví divákov v New Yorku a na celom svete (Obrázok: Apple)

Rovnako ako pri predchádzajúcich udalostiach Apple navrhuje, aby ste v systéme Windows používali prehliadač Edge od spoločnosti Microsoft. V minulosti to bolo preto, že používal špecifický formát videa, ktorý nebol podporovaný v prehliadačoch Chrome alebo Firefox.

duchovný význam 3333

S nedávnymi spusteniami však boli podporované aj tieto prehliadače - odporúčanou voľbou zostáva Edge.

Apple má tiež a Twitter účet ktorý vysielal udalosť spustenia iPhone. Problém je v Apple Twitter je trochu divné a možno ho budete musieť nasledovať, aby ste videli pozvánku na pripomenutie.

Zatiaľ nie je jasné, či sa táto udalosť uskutoční na živej streamovacej platforme Twitteru.

Najnovšie správy od Apple

Pozri Tiež: