Amazon Music Unlimited: Amazon preberá Spotify vo Veľkej Británii s „plnotučnou“ streamovacou službou

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Amazon spustil svoju službu streamovania hudby Amazon Music Unlimited vo Veľkej Británii.



Táto služba ponúka prístup ku katalógu s viac ako 40 miliónmi skladieb a tisícom zoznamov skladieb a prispôsobených staníc za 9,99 £ mesačne – za rovnakú cenu ako jej hlavný rival Spotify.



však Amazon Prime členovia sa môžu prihlásiť na odber Amazon Music Unlimited za zvýhodnenú cenu 7,99 GBP mesačne a tí, ktorí majú inteligentný reproduktor Amazon Echo, budú musieť za úplný prístup na jedinom zariadení zaplatiť iba 3,99 GBP mesačne.



Už milióny členov Prime streamovať hudbu na Amazon Prime každý mesiac bez dodatočných nákladov na členstvo. Katalóg Prime Music v súčasnosti ponúka prístup k viac ako 2 miliónom skladieb vo Veľkej Británii.

Amazon potvrdil, že jeho služba Prime Music bude naďalej fungovať, ale nová ponuka „Neobmedzená“ je navrhnutá pre ľudí, ktorí chcú „plnotučnú“ službu ekvivalentnú Spotify, Deezer alebo Apple Music.

kde sa tancuje na ľade natočené v roku 2019

Zatiaľ čo Amazon Music Unlimited je v mnohých ohľadoch veľmi podobný týmto konkurenčným službám, Amazon presadzuje hlasové ovládanie ako svoju výnimočnú funkciu.



Hlasový asistent Amazonu, Alexa, umožňuje používať Echo ako personalizovaný jukebox, pričom používatelia vydávajú hlasové príkazy na navigáciu v službe.

Okrem rýchleho vyhľadávania a identifikácie skladieb podľa interpreta a názvu piesne dokáže Alexa vyhľadávať podľa nálady, desaťročia uvedenia na trh, textu alebo posledného vydania.



„Ak nepoznáte názov piesne, ale poznáte niekoľko textov, ak chcete počuť piesne z konkrétnej dekády, alebo dokonca hľadáte hudbu podľa vašej nálady, spýtajte sa,“ povedal zakladateľ Amazonu. a generálny riaditeľ Jeff Bezos.

Amazon Echo, virtuálny asistent ovládaný hlasom

Amazon Echo, virtuálny asistent ovládaný hlasom (Obrázok: Reuters)

zúrivosť vs joshua rande

Príklady typov príkazov, na ktoré bude Alexa reagovať, zahŕňajú:

fallon sherrock chudnutie
  • Alexa, zahraj pieseň, ktorá znie: 'Predtým, ako som ťa spoznal, som sa mal dobre' - Alexa bude hrať, Closer od The Chainsmokers.

  • Alexa, hraj novú pieseň od Clean Bandit - Alexa zahrá ich najnovší singel 'Rockabye'.

  • Alexa hrá veselú hudbu - Alexa vyberie zoznam skladieb na základe vašej histórie počúvania, ako napríklad „Happy Friday Feeling“, „100 najlepších klasík dobrej nálady“ alebo „Pop Pick-Me-Up“.

  • Alexa, hraj najpopulárnejšieho indie z 90. rokov - Alexa vytvorí zoznam skladieb z tohto desaťročia.

  • Alexa, prehraj hudbu - Alexa nájde vytvorenie prispôsobeného zoznamu skladieb na základe hudby, ktorú najčastejšie počúvate.

Okrem štandardného hudobného katalógu má Amazon Music Unlimited funkciu s názvom Side by Side, ktorá obsahuje komentáre interpretov zo zákulisia o ich hudbe.

kedy je anthony joshua boj

Zákazníci sa môžu jednoducho opýtať: „Alexa, zahraj One Republic Side-by-Side“ a Ryan Tedder zahrá a komentuje skladby z najnovšieho albumu One Republic. Ó môj môj .

Pri uvedení na trh sú Side-by-Sides dostupné od umelcov ako Emeli Sandé, The Chainsmokers, Sting, Two Door Cinema Club, Madness, Norah Jones, The Shires a Michael Buble.

Pre tých, ktorí nevlastnia zariadenie Echo, Amazon prepracoval svoju aplikáciu Hudba pre zariadenia Fire, iOS, Android, Web, PC a Mac, s novým rozhraním, ktoré zdôrazňuje obrázky interpretov a obaly albumov.

Kľúčové vlastnosti aplikácie zahŕňajú:

zrkadlo co uk mustsee
  • Domov: prezentuje výber redaktorov Amazon Music, aby zákazníkom pomohol zostať v obraze o hudbe, ktorú milujú, a o tom, čo je trendy a populárne.

  • Odporúčané: Kde môžu zákazníci nájsť prispôsobené hudobné návrhy využívajúce technológiu odporúčaní Amazonu.

  • Teraz hrá: Kde synchronizované texty uľahčujú sledovanie vašej obľúbenej hudby.

Spustenie prichádza len mesiac po Amazone predstavila svoju službu Music Unlimited v USA , kde sa zdá, že bol dobre prijatý.

„Sme nadšení z reakcie zákazníkov na spustenie služby Amazon Music Unlimited v USA minulý mesiac a sme nadšení, že túto službu môžeme rýchlo priniesť zákazníkom vo Veľkej Británii,“ povedal Steve Boom, viceprezident Amazon Music.

„Od dnešného dňa ponúka Amazon Music Unlimited našim zákazníkom v Spojenom kráľovstve zoznamy skladieb a stanice kurátorované našimi hudobnými expertmi v Spojenom kráľovstve s poprednými britskými a medzinárodnými umelcami – myslíme si, že zákazníci to budú milovať.“

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: