Ako získať tento víkend inteligentný reproduktor Google Home Mini ZDARMA

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Google tento víkend v rámci špeciálnej akcie rozdáva svoj inteligentný reproduktor Google Home Mini ZDARMA.



Technologický gigant bude rozdávať tento drobný gadget na špeciálnych pop-up podujatiach, ktoré sa konajú v Londýne.



Udalosti sa začnú dnes (22. marca) ako prostriedok na predvedenie umelého inteligentného reproduktora.



A spoločnosť Google nielenže ponúkne možnosť vyhrať bezplatné vzorky reproduktora, ale bude rozdávať aj šišky. Vzhľadom na to, že vyhľadávací gigant často prirovnával svoj maličký reproduktor k šiške, zdá sa to výstižné.

Zostava Google Home Mini (Obrázok: Google)

(Obrázok: Google)



Google spustil podobnú kampaň minulý rok po celých USA, pričom ľudia sa pýtali na Google Home a potom dostali buď pár šišiek, alebo Google Home Mini.

V Londýne sa zriadi vyskakovací stánok so šiškami Google Home Westfield Stratford City víkend 22. marca pred presťahovaním do Nákupné centrum Angel Central dňa 29. marca.



Spoločnosť Google, ktorá je k dispozícii v troch farbách (Chalk, Charcoal a Coral), ocenila Home Mini, ktorý konkuruje zariadeniu Echo Dot od Amazonu, na 49 £. Google Home Mini na fungovanie nevyžaduje originálny domov Google, ale tieto dva sa dajú pekne spárovať vo vašom dome.

Hoci Google očakáva, že väčšinu príkazov budete vykonávať hlasom, Home Mini vám umožňuje upraviť hlasitosť a stlmiť ju ťuknutím na boky alebo na vrch.

Napriek svojej malej veľkosti vydáva Google Home Mini 360-stupňový zvuk pri pomerne slušnej hlasitosti.

Štyri LED bodky pod látkovým povrchom sa rozsvietia, čo znamená, že reproduktor počul príkaz.

Kde kúpiť Google Home Mini

V súčasnosti majú všetci predajcovia uvedení nižšie na sklade Mini za 49 £.

Google Home vs. Amazon Echo

Keďže Amazon Echo a Google Home využívajú rôzne zdroje na uľahčenie svojich inteligentných reproduktorov, náklady na predplatné sa môžu v priebehu rokov zvýšiť.

Google používa YouTube Music,Spotify, Pandora, TuneIn a iHeart Radio, zatiaľ čo Amazon Echo sa rozhodne pre Amazon Music, Hlavná hudba, Spotify Premium, Pandora, TuneIn, iHeartRadio a Počuteľné .

Google Reproduktor beží na firemnom softvéri Assistant AI a používa vyhľadávač Google. Asistent na domovskej stránke Google na smartfónoch s Androidom je úplne rovnaký a umožňuje zdieľať údaje na oboch zariadeniach.

Alexa od Amazonu sa spolieha na Microsoft 's Bing vyhľadávanie a Wikipedia pre mnohé z jeho odpovedí a Alexa sa môže súčasne zaoberať iba jednou otázkou. Na rozdiel od toho môže Home prijať doplňujúce otázky pomocou informácií z odpovedí vo vyhľadávaní Google.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: