Ako vyhrať v HQ Trivia: najlepšie tipy na porazenie kvízu od niekoho, kto to skutočne urobil

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

HQ Trivia sa stáva obrovským hitom v celom Spojenom kráľovstve, pretože používatelia sa naladia dvakrát denne, aby sa pokúsili vyhrať skutočné peniaze zodpovedaním čoraz zložitejších otázok.



Ale napriek tomu, že sa do niektorých večerných hier zapojilo viac ako 200 000 ľudí – keď výhry môžu dosiahnuť až 8 000 libier – len málokto odíde s hotovosťou.



Kombinácia zložitých otázok a tesného, ​​10-sekundového časového limitu robí výhru v HQ Trivia skutočne veľmi ťažkou.



Ak správne odpoviete na 12 otázok, vyhráte skutočné peniaze

S trochou vedomostí a trochou šťastia by ste mohli slušne zvládnuť 12 otázok, ale je veľmi ľahké sa pri týchto surových otázkach dostať do konfliktu.

Louise a Jamie redknappovci

Jeden hráč, ktorý vyhral viackrát, navštívil Reddit, aby odovzdal niekoľko tipov a trikov, ako zvýšiť svoje šance na to, aby ste prešli cez posledné kolo.



Známy ako 'smenks13', tvrdí, že vyhral 8 333 $ (6 190 £) prostredníctvom viacerých hier HQ Trivia v USA.

Paris Hilton a Nicole Richie

Na začiatok však tvrdí, že veľmi dobre rozumie drobnostiam – účinkoval v herných reláciách Jeopardy a Who Wants To Be A Millionaire. Stal sa tiež zbehlý v používaní Google na objavovanie odpovedí – čo nie je ľahké, keď máte len 10 sekúnd na nájdenie správnej odpovede spomedzi troch možností.



Žiaľ, hovorí, že nikdy nevyhral bez použitia vyhľadávacieho nástroja v určitom okamihu.

„Nerád to priznávam, pretože taká hra nie je predpokladaný hrať, ale Google má všetky odpovede, je to len o kladení správnych otázok. Odporučil by som sledovať staré hry na youtube, hrať sa s nimi v reálnom čase a precvičovať si googlovanie a zamykanie odpovede na každú otázku,“ napísal.

Môžeš celý reťazec opýtajte sa ma na čokoľvek nájdete tu na Reddite , ale vybrali sme niektoré z najlepších tipov z vlákna.

Ako vyhrať v HQ Trivia

1. Naučte sa používať Google

Ako prezrádza otázka opýtajte sa ma na čokoľvek, budete si chcieť trochu zacvičiť vo vyhľadávači, aby ste prekonali 10-sekundový časovač.

„Cestou som nazbieral veľa tipov – jeden, ktorý by som odovzdal, je použitie slova „pôvod“ pri googli. Veľa, veľa otázok sa sústreďuje okolo toho, ako vznikla spoločnosť, slovné spojenie alebo dovolenka, a zistil som, že zahrnutie „pôvodu“ často vytvára toto prominentné pole vo výsledkoch vyhľadávania, ktoré priamo odpovedá na otázku,“ píše smenks13.

Pravdepodobne je tiež rýchlejšie používať klávesnicu ako obrazovku telefónu – preto si na hranie postavte mobil vedľa notebooku.

2. Prijmite tím

kedy vyjde nový film Inbetweeners

Hranie sa s ostatnými znamená, že máte viac mozgovej sily. Dávajte si však pozor na príliš veľa ľudí, ktorí sa dožadujú rôznych odpovedí, pretože to môže byť príliš mätúce.

S ostatnými ľuďmi, ktorí hrajú na svojich telefónoch, môžete tiež odpovedať na iné otázky, ak si nie ste istí správnou otázkou. Jedinou nevýhodou hry s ostatnými je, že si budete musieť výhru ešte viac rozdeliť.

3. Využite reverznú psychológiu

Niekedy dokážete nájsť správnu odpoveď, aj keď nemáte potrebné znalosti.

Winner smenks13 hovorí, že reverzná psychológia sa niekedy môže vyplatiť: „Pred týždňom tu bola otázka o najdlhšej rieke v USA z nasledujúcich možností. Verím, že voľby boli Ohio, Tennessee a Arkansas. Dobre, viem, že rieka Ohio je veľká americká rieka, ale rozhodne som nepočul o rieke Arkansas. Takže myslenie na úrovni 1 by ma viedlo k tomu, aby som si vybral Ohio, ale prečo by potom ako odpoveď zahrnuli aj Arkansas?

'Rozhodol som sa ísť s Arkansasom len preto, že sa mi to zdá ako 'čudná' odpoveď. Takýmto spôsobom prevraciam psychológiu k mnohým rozhodnutiam (a tiež by som mal dodať, že sa mnohokrát mýlim).'

4. VYPNITE komentáre

tina o brien a ryan thomas

HQ Trivia má v dolnej časti obrazovky pohyblivé komentáre, ale ak sa chcete sústrediť, budete ich musieť vypnúť.

Jednoduchým potiahnutím zmiznú a nemusíte sa báť, že odvedú vašu pozornosť.

HQ Trivia si môžete stiahnuť naa na Apple App Store tu .

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: