Ako nainštalovať iOS 11: Nová aktualizácia softvéru Apple je TERAZ k dispozícii na stiahnutie na iPhone, iPad a iPod Touch

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Nový mobilný operačný systém od Apple, iOS 11, je už teraz k dispozícii na stiahnutie pre iPhony, iPady a iPody Touch.



Spoločnosť oznámila dátum vydania na a špeciálne podujatie v Kalifornii minulý týždeň, kde odhalilo aj dlho očakávané iPhone X , iPhone 8 , iPhone 8 Plus a Apple Watch Series 3 .



Nový softvér bol prvýkrát ohlásený na výročnej konferencii technologického giganta Worldwide Developers Conference (WWDC) v júni a obsahuje celý rad zaujímavých nových funkcií.



ako teraz vyzerá susan boyle

Bude predinštalovaný na zariadeniach iPhone X, 8 a 8 Plus, ale dá sa stiahnuť aj do starších zariadení Apple – takže aj keď plánujete zostať pri svojom starom iPhone, stále môžete využívať výhody aktualizácie softvéru.

iOS 11 je k dispozícii pre iPhone 5s a novší, všetky modely iPad Air a iPad Pro, iPad 5. generácie, iPad mini 2 a novší a iPod touch 6. generácie.

Ako nainštalovať iOS 11

Keď príde čas, na vašom zariadení Apple dostanete upozornenie, že je k dispozícii na stiahnutie nová verzia systému iOS.



Pred spustením sťahovania musíte skontrolovať, či máte aspoň 4 GB úložného priestoru na vašom zariadení a najlepšie je zálohovať si dáta pre prípad, že by sa niečo pokazilo.

Môžete to urobiť tak, že prejdete do Nastavenia > iCloud > Zálohovanie a skontrolujete, či je zapnutá karta Záloha iCloud.



V spodnej časti okna by mala byť aj časová pečiatka, kedy bola vykonaná posledná záloha. Ak to už nejaký čas uplynulo, klepnite na „Zálohovať teraz“, aby ste dostali najnovšie údaje do iCloud. Toto bude fungovať iba vtedy, keď ste pripojení k sieti Wi-Fi.

Prípadne môžete svoje dáta zálohovať cez iTunes tak, že svoj iPhone pripojíte k domácemu PC alebo Macu a stlačíte Zálohovať teraz.

Ďalej musíte skontrolovať rýchlosť vášho internetového pripojenia – najlepšie je, ak je to možné, WiFi pripojenie – a uistite sa, že je vaše zariadenie pripojené, aby sa mu v polovici procesu inštalácie nevybila batéria.

Potom môžete začať sťahovať aktualizáciu tak, že prejdete do Nastavenia > Všeobecné > Aktualizácia softvéru > Stiahnuť a nainštalovať. Po stiahnutí balíka iOS 11 sa zobrazí upozornenie s možnosťou inštalácie teraz alebo neskôr.

megan barton-hanson nahá
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: