Ako nájsť bezplatné wi-fi heslá pre letiská po celom svete

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Je ťažké si spomenúť na dobu pred wi-fi.



Kedysi dávno, keď sa dial-up považoval za život na špičke technológie. Aj keď zo skutočného zvuku vytáčania bolia uši a museli by ste čo najskôr opustiť MSN rodičia chceli použiť telefón .



Alebo doba ešte predtým, keď ešte nebol internet. Len prázdna, boľavá prázdnota.



Ako to sa stáva čoraz dostupnejším , je fér povedať, že bezplatné wi-fi považujeme za samozrejmosť (a možno sa naň občas spoliehame až príliš).

Bolo teda len otázkou času, kedy niekto vytvorí komplexnú A interaktívnu mapu niekoľkých wi-fi hesiel pre svetové letiská.

Cestovné ponuky 2019

Travel blogger, inžinier počítačovej bezpečnosti a génius Anil Polat nás všetkých zachránil pred hodinami nudy na letisku a vytvoril skvelú interaktívnu mapu pre cestovateľov. Mashable .



Tajomstvo rezervácie dovolenky

Anil ho tiež pravidelne aktualizuje, čo znamená, že zber hesiel je čoraz podrobnejší.



Tiež je užívateľsky prívetivý a jednoduchý.

Žena na letisku pomocou tabletu

Zabite čas bezplatným Wi-Fi pripojením na internet, s láskavým dovolením Anila (Obrázok: Getty Images)

Všetko, čo musíte urobiť, je kliknúť na letisko, na ktorom sa nachádzate, alebo na ktoré sa pozeráte, a dostanete konkrétne pokyny, kde by ste si mali sadnúť, aby ste získali najlepšie Wi-Fi pripojenie – spolu s týmto dôležitým heslom.

Uistite sa teda, že vám ostalo trochu dát, a ak vás omrzí skúšať všetky vône v Duty Free (alebo sme to len my?), pustite si to.

Všetky vaše dovolenkové náležitosti
Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: