Ukážka Cars 3: Driven to Win: slušná alternatíva k Mario Kart

Technológie

Váš Horoskop Na Zajtra

Napriek tomu, že spoločnosť Disney ukončila činnosť v máji 2016, vývojári populárnej série hračiek na život Disney Infinity majú zjavne vášeň pre vlastnosti Disney.



Prvým projektom Avalanche Studios vo vlastníctve Warner Bros. je Cars 3: Driven to Win, závodná hra založená na animovaných filmoch Pixar o antropomorfných autách.



Ako nástupca ich predchádzajúcej hry Cars 2 z roku 2011 sa dá Driven to Win jednoducho prirovnať k sérii Mario Kart.



Je to lepšie ako najnovší diel Mario Kart ? No jasné, že nie. Ale je to sľubná alternatíva.

ashley a jordan banjo
Hra Autá 3

Cars 3: Driven to Win vychádza spolu s filmom 14. júla



Film sa odohráva po udalostiach filmu Cars 3 a vychádza v ten istý deň (14. júla) a je jasné, že Cars 3: Driven to Win je zameraný na fanúšikov filmovej série.

Hra Driven to Win, ktorá obsahuje viac ako 20 postáv z filmu, sa pokúša stelesniť ducha série s množstvom rozmarných animácií a zvukových kúskov pre každú postavu.



Okrem toho je 16 tratí založených na miestach zo sveta Cars 3, pričom 5 tratí je návratom z hry Cars 2.

Postavy je možné prispôsobiť pomocou rôznych zvukov klaksónu, svetelných efektov pod pneumatikami a efektov plameňov vytváraných pri jazde turbo rýchlosťou.

Hra Cars 3

Môžete vykonávať vzdušné triky, keď vyštartujete z rámp na trati. Fíha!

Na výber je niekoľko rôznych režimov, pričom každý z nich možno hrať až so 4 hráčmi.

phillipa coan jude právo

Battle Race je štandardný režim hry, v ktorom pretekáte so súpermi až do cieľa, pričom využívate 14 rôznych zberačov zbraní – ako sú sledovacie rakety, gatlingové pištole a bomby, ktoré sa nachádzajú v náhodne usporiadaných debnách pozdĺž trate.

Okrem toho môžete ťahať určité predmety nachádzajúce sa po stranách dráhy, ako sú výbušné sudy. Môžete si vybrať, či ich budete držať za sebou ako obranný manéver alebo ich vypáliť na okoloidúcich súperov.

Preteky s cieľom poraziť svojich protivníkov sú štýlovejšie vďaka možnosti jazdiť na dvoch kolesách alebo jazdiť vzad, pričom druhá zapĺňa turbo meradlo, ktoré možno použiť na zvýšenie rýchlosti.

Race Mode je takmer rovnaký bez použitia zberačov zbraní, režim Takedown vám umožní vyhodiť do vzduchu necitlivé autá a získať body a Best Lap Challenge vám umožní otestovať mapy a zdokonaliť vaše časy.

K dispozícii sú tiež Master Level Events, ktoré sú v podstate súbojmi s bossmi, ako aj Cup Series, turnajový režim pre hru.

Preteky áut 3

Zberače zbraní nájdete v náhodných boxoch pozdĺž trate

Po dokončení pretekov môžete jednoducho zmeniť podmienky vášho ďalšieho zápasu, jeho trať alebo jeho režim prostredníctvom obrazovky rýchleho menu, čím si ušetríte zakaždým, keď sa budete musieť vracať späť do hlavného menu.

V Cars 3 je ešte jeden veľmi dôležitý režim: ihrisko Thomasville.

Možno je to spätné volanie do ich dní Disney Infinity, toto je otvorené ihrisko, kde môžete jazdiť úplne slobodne.

Toto ihrisko vám umožní trénovať alebo sa pobaviť sami alebo s priateľmi s možnosťou súťažiť v bojových výzvach na mape.

Cars 3: Driven to Win má veľkú hĺbku s množstvom režimov, pričom funkcia Sieň slávy založená na úspechoch odomkne počas hrania viac obsahu.

Najnovšie herné recenzie
Ihrisko v Thomasville

Môžete súťažiť vo výzvach alebo voľne jazdiť na otvorenom priestranstve Thomasville Playground

Existuje kritika, aj keď majte na pamäti, že môj celkový čas hrania predstavuje iba niekoľko hodín.

Pre hru zameranú na malé deti je to v skutočnosti dosť ťažké. Zápasy proti AI súperom sa vyhrávajú ťažšie ako kolá Mario Kart.

Neviem, čo som robil zle, ale manuálne driftovanie je nočná mora. Je neskutočne náročný na ovládanie, často vás príliš prudko otáča a naráža do scenérie.

Okrem toho, keďže môžete rýchlo doplniť svoj turbo meter jazdou vzad, snažím sa pochopiť, prečo tak neurobili všetci hráči po väčšinu zápasu.

Keďže sa tým obráti ovládacie prvky, zdá sa, že sa má používať zriedkavo, ale takmer celé zápasy som strávil jazdou dozadu, aby som získal vylepšenia.

A napokon, neustále rozprávanie a dialógy postáv by veľmi rýchlo obsiahli každého, dieťa alebo dospelého. Dúfam, že existuje možnosť ich zakázať!

Cars 3: Driven to Win

Objaví sa celý rad známych tvárí

Verdikt

V konečnom dôsledku bude tieňom nad touto hrou oboznámený s Mario Kart.

Na predpremiérovej akcii som počul ako dieťa kričalo, aké to bolo „horšie ako Mario Kart“.

Nintendo zdokonalilo umenie motokárových pretekárov v priebehu desaťročí, takže vytvoriť podobný titul, ktorý by ho vylepšil, je úprimne nemožná úloha. Porovnaniu sa vždy nedalo ujsť.

Má svoje chyby, ale má niektoré vynaliezavé, originálne nápady, ktoré mu pomáhajú vyniknúť.

cara delevingne a michelle rodriguez sa bozkávajú

Dúfajme, že Cars 3: Driven to Win sa ukáže ako skvelé pre fanúšikov série Car alebo ako alternatíva k Mario Kart pre tých, ktorí nemajú konzolu Nintendo.

Cars 3: Driven to Win vychádza 14. júla pre PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch, ako aj 360, PS3 a Wii U.

Najčítanejšie
Nenechajte si ujsť

Pozri Tiež: